ADVENT U ZAGREBU. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, …

Advent u Zagrebu dobio je nagradu ‘best Christmas destination’ od portala European Best destinations, dvije godine za redom. Na ulicama koje okružuju Trg bana Josipa Jelačića, brojne atrakcije uključuju ledene skulpture, pop-up barove, štandove s hranom i vanjske glazbene pozornice…

Na popisu petnaest najboljih svjetskih božićnih sajmova, američki CNN je, među destinacijama poput Barcelone, New Yorka, Berlina, Beča i Praga, izdvojio i Advent u Zagrebu.

Amerikanci pišu kako je Zagreb dvije godine zaredom izabran za najbolje odredište u internetskoj anketi ‘European Best Destinations’.

Središte zagrebačkog Adventa je Trg bana Jelačića, a brojne atrakcije uključuju i klizalište, izradu ledenih skulptura, štandove i kućice s hranom te glazbene pozornice na otvorenom.

 

DOBRO DOŠLI NA ADVENT U ZAGREBU!!!

http://www.adventzagreb.com/