Moguće liječenje proširenih vena, čak i u sportu, pa čak i ako su noge stalno u napetosti, znam to iz svog vlastitog iskustva potvrđuje Marica Vukčić.

Marica Vukčić – poznata gimnastičarka.

Marica Vukčić poznata hrvatska, mlada gimnastičarka, koja je u više navrata postala svjetski prvak na Svjetskom prvenstvu All-around. Marica je uspostavila rekord, ona je najmlađa gimnastičarka koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu All-around.

Marice, to je tvoj rekord, ti si najmlađa gimnastičarka, koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu All-around!!! Recite nam nešto o svom radu.

Ritmička gimnastika je najljepša vrsta ženskog sporta. Svakako, to je ogroman rad, potreban je stalni trening, pošto svaki pokret je nevjerojatno težak. Ne mogu da se vratim kući, ako ne ispunim cijeli svoj dnevni program i svi elementi, koji se ne sviđaju treneru. Treniram oko 5-6 sati na dan.

Marice, imaš mnogo treninga. Jeste li ikada imali zdravstvenih problema sa takvim opterećenjima?

Naravno, svaka vježba utječe na zdravlje i tijelo. Nakon jedan i po godina treninga, počela sam patiti od proširenih vena. Moje noge su se izgledale grozno! Bolje je da ne zapamtite ovo! Moje vene su bile natečene i plave, osjećala sam jaku bol!

Marica bavi se gimnastikom od djetinjstva (Foto: RealWomenStory)
I to je ono  što je došlo tijekom vremenskog razdoblja dok sam se bavila gimnastikom (Foto: RealWomenStory )

Mogu zamisliti kako si htjela riješiti ovaj problem!

Da, pokušavala sam sve što sam mogla! Skupi postupci i liječenje u inozemstvu. I, naravno, nisam zaobišla tradicionalnu medicinu. Čak sam pristala na operaciju, ali na kraju se nisam mogla baviti sportom duže vrijeme.

A kakvi su bili uspjesi?

– Apsolutno nisam imala uspjeha. Na početku, kao da je sve bilo u redu, kao da je sve postalo normalno, pošto simptomi su nestali, ali uskoro sve se vratilo. Ponekad se je i pogoršavalo. Nažalost, nisam znala šta ću raditi: nisam mogla trenirati i nikako nisam mogla poboljšati situaciju …

Sa prijateljicom za trening Blaženkom Krstić – foto: RealWomenStory

Što misliš o operaciji, koju si preživjela?

Kako vam reći, to je bio najbolji način od svih koji sam pokušala. No, to je dobra metoda samo ako je to besplatno i vrlo skupo za obične ljude. I naravno, to je gubitak vremena, dugo vreme ne mogu trenirati. To je vrlo skup način, nije za svakoga. I osobno ja ne mogu propustiti toliko treninga i prvenstva. To bi bio odmah kraj moje sportske karijere. Jednom sam probala i dosta! I općenito, operacija ne riješava problem, jednostavno olakšava bolest za neko vrijeme.

Gledajući tvoje noge, ne mogu zamisliti da si na kraju našla rješenje ovog problema…

Moje kolege i najbolja prijateljica, moj protivnik, kako neki kažu, Blaženka Krstić mi je pomogla. Jednom mi je dala kutiju za vrijeme treninga i rekla: „Uzmi tijek liječenja sa ovim! Trebaš ti nama ovdje, a ne u bolnici!”

Rezultat nakon operacije (druga slika), rezultat nakon krema (treće foto RealWomenStory ).

Zar je toga bilo dovoljno za liječenje proširenih vena?!

– Možete li vjerovati u to?! Krema koju mi je savjetovala Blaženka stvarno je pomogla!

Dakle koji je to način? Recite nam tajnu?

– Tu nema tajni! To je bio stručna krema za liječenje vena Varicobooster , to je proizvod japanskih tehnologija, razvijen u suradnji s europskim znanstvenicima. Smatra se najsigurnijim načinom za liječenje proširenih vena, zbog svojih članova. Sastav je potpuno prirodni.

Sa reprezentacijom nakon istupanja na svjetskom prvenstvu All-around.

Ti si stvarno riješila problem samo pomoću krema? Kako si to učinila?

Da budem iskrena, ja sam koristila samo Varicobooster! (ride, ndr). Ova prekrasna krema se nosi problemom stabilno, stabilizira krvotok i smanjuje pritisak u venama. To mi mnogo pomaže nakon dugog treninga!

Ne znam sve o fiziologiji, ali ono što je važno za mene sa ovom sam kremom riješila svoj problem! Ako želite možete naučiti više o ovom proizvodu na stranici proizvođača. http://www.goods-eu.com/hr/varicobooster-hrvatska/

Stručna krema, koja rješava probleme proširenih vena na nogama Varicobooster

Marice, koliko je potrebno vremena kako bi riješili ovaj problem s venama? Koliko dugo treba koristiti sredstvo Varicobooster , za postizanje rezultata?

Mora se koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer prije odlaska u krevet.

Nećete vjerovati, ali sam vidila poboljšanja već kroz 3 dana ! Edemi su nestali i noge već izgledaju dobro! Osjećala sam se vrlo dobro nakon treninga.

Marica Vukčić

Znači, već nakon 3 dana, ti si primijetila poboljšanja?

Da. Nakon još 2 dana primijetila sam da su vene teško vidljive na nogama! Sada lako mogu raditi i kao model!

Koliko ste vremena proveli, kako bi ste u potpunosti izliječli svoje noge?

Nisam uzimala u obzir koliko dana, ali približno oko tjedan dana. A onda sam nastavila koristiti kremu za 3 – 4 dana, jer sam se bojala da će rezultat nestati.

Ali sam se prevarila! Vene na nogama su me prestale smetati. Potpuno sam zaboravila na to i započela novi život! (Osmeh)

Marica Vukčić

Želiš li nešto poželiti našim čitateljima?

Želim istaknuti kako ovo nije samo mješavina različitih tvari, koji su sastavni dio ove odlične kreme koja riješava sve probleme povezane s proširenim venama. Činjenica je kako je dio znanstvenika stvorio ovu kremu kroz jedinstvenu tehnologiju i smatraju je  jedinstvenim proizvodom. Zato pazite, postoji mnogo krivotvorina! Važno je kupovati kremu koja je prošla certifikaciju: Ja je kupujem samo na službenoj stranici proizvođača. To je učinkovit proizvod s jamstvom i 100%, to nije varanje.

Želim i vama da se osjećate dobro. Ništa nije bolje od kada se probudite u dobrom raspoloženju. I najvažnija stvar je da shvatite da ste to učinili sami!

Nadam se da će moje iskustvo pomoći i dati vam snage da prevladate bolest! Želim vam sreću u borbi protiv proširenih vena!

RealWomenStory