Početna stranica » ANJA ŠTEFANČIĆ NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-U KORČULA 2022.

ANJA ŠTEFANČIĆ NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-U KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Anja Štefančić je rođena 2001. u Zagrebu i ima 21 godinu. Sa tri godine seli u Rijeku u kojoj završava osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje, te započinje glazbenu karijeru. Nastupala je na raznim festivalima poput: ”Kvarnerić”, ”Dječji mikrofon”, ”RiSONGić”, ”Kukuriček” i natjecanje “All you need is love” u Pazinu. Anja je dvije godine nastupala u ”školskom zboru” gimnazije Andrije Mohorovičića i izvanškolskom zboru ”Toretta” u Rijeci. Nakon svega nastavlja učiti i usavršavati vokalno solo pjevanje. Na ”Kvarneriću” je 2011., godine skladbom “Zametska malica” osvojila II. Nagradu publike kao i 2012. godine. Nagradu za najbolju zavičajnu pjesmu osvaja 2015. godine skladbom ”Ča je lep”. Anja će posebno pamtiti festival ”Kukriček” u Đurđevcu kada je izvođenjem skladbe ”Što je ljubav” 2016. godine osvojila Grand Prix festivala.  Na ”RiSONGiću” je nastupala 2017. i 2018. godine.

Na natjecanju “All you need is love” 2018. godine u Pazinu osvaja 3. Nagradu žirija.  Anja trenutno studira Turistički managament u Iki te je na drugoj godini studija. Uz studiranje pohađa satove pjevanja kod profesora i mentora Voljena Grpca te se priprema za nastupe na raznim festivalima. Voli prirodu, životinje, izlaske s društvom, ambiciozna je i spremna na učenje novih stvari. Ponekad u slobodno vrijeme volontira u Rijeci, a posebno je bila aktivna u vrijeme kada je grad Rijeka bila Europska prijestolnica kulture.

Na ovogodišnjem XXVII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Korčula 2022. godine Anja Štefančić će se predstaviti po prvi puta kao debitantica u izvođenju skladbe ”Lipa pismo duše moje” za koju glazbu i aranžman potpisuje uvijek izvrstan Robert Grubišić a tekst Robert Pilepić. /F.O./

Detaljnije  MIRKO ŠVENDA ''ŽIGA'' NA XXV. MARKO POLO FEST – KORČULA 2019.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE