MARCO POLO FEST

”CAMINO VERDE” – NIGDJE NEMA TAKVIH LJUDI – M.P. FEST – KORČULA 2018.

GRUPA ”CAMINO VERDE” IZ BiH NA MARKO POLO FESTU  KORČULA 2018.                                                                                           

Grupa  “Camino Verde” je početkom devedesetih godina osnovana u Sarajevu. U atraktivnoj  karijeri bilježi bezbroj nastupa kod nas i u svijetu. Snimili su 7 studijskih i jedan live album.

Na njihovom novom album ”Šareno” koji izlazi pred kraj ljeta nalazi se 15 novih zabavnih pjesama, punih zanosa, energije, ljubavi i dinamike. Vesele i optimistične note grupe ”Camino Verde” lete eterom s albuma koji je sniman na relaciji: Rovinj, Zagreb i Bihać a mix pjesama je rađen u Sarajevu, Bihaću i Zagrebu.

Autor svih pjesama je Ado Iftić koji potpisuje produkciju s Marinom Meštrovićem. Album ”Šareno” je dobio ime zbog raznih glazbenih žanrova koji ga obilježavaju a grupa je ostvarila suradnju sa poznatim glazbenim umjetnicima poput: Alena Islamovića, Mirka Šenkovskog ”Geronima”, Migosa i Emira Hota.

Grupa ”Camino Verde” trenutno snima spot za pjesmu ”Ružica”, koja se glazbeno naslanja na latino ritam i domaći zvuk. Na međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli predstaviti će se veselom skladbom koja spaja ljude ”Nigdje nema takvih ljudi” kantautora Ade Iftića, koji je ujedno pjevač i frontmen grupe ”Camino Verde”. Važno je istaknuti, da je ovo grupa bez klišea, vedrih naslova i obojenih nota. Grupa koja koristi sve glazbene resurse i adute zaobilazeći plagijate. Jednostavna, optimistična, vesela i bosanski rečeno: ”Glazbeno nabrijana”.  /F.O./

 

PREDSTAVLJANJE GRUPE CAMINO VERDE:

Frontmen i kantautor Ado Iftić najava Marko Polo Fest: https://youtu.be/o4_T9YypwW4

            

Exit mobile version