MARCO POLO FEST

JOSO DULIBIĆ – KOVAČEV MILJENIK NA MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2020.

Joso Dulibić je rođen 1988. godine u Šibeniku. Od djetinjstva pjeva pjesme Mate Miše Kovača i njegov je najveći sljedbenik i najvjerniji obožavatelj. Pjesmu “Pjevaj legendo” koju su 1997. godine za Mišu skladali, napisali i aranžirali Miro Buljan, Željko Pavićić i Đorđi Novković, na osobni poticaj Miše Kovača snimio je kao video spot, kojim je potvrdio svoj unikatni status samorodne pjevačke zvijezde koja ne osvaja perfekcijom interpretacije, nego čistim srcem i iskrenim emocijama, što njegova publika cijeni i nagrađuje podrškom i simpatijama.

Važno je naglasiti da on nije imitator Miše Kovača nego vjerni sljedbenik koji njegove pjesme izvodi na svoj način i daje im osobni emotivni naboj, po čemu je postao poznat i stekao brojne obožavatelje.

Kao najveći živući obožavatelj Miše Kovača, svuda je rado viđen i uživa status zvijezde kojoj nema slične na hrvatskom estradnom nebu, s toga smo se odlučili ovom mladom i talentiranom glazbeniku dati veliku priliku i potporu debitiranjem na ovogodišnjem 25. Međunarodnom Marko Polo Fest-u gdje će izvesti

Skladbu ”Na stinama Dalmacije” koju potpisuje autorski tandem Darko Kalogjera i Dinko Škevin. /F.O./

Predstavljanje Josa Dulibića:

Joso Dulibić – ”Pjevaj, legendo” – https://youtu.be/-Xc-eMg-SMo

Joso Dulibić – Drugo lice Dalmacije – https://youtu.be/exsf7AoEy7g

Exit mobile version