Početna stranica » NATJEČAJ 25. MARKO POLO FESTA PROLONGIRAN DO 20. LIPNJA

NATJEČAJ 25. MARKO POLO FESTA PROLONGIRAN DO 20. LIPNJA

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Na elektronskoj sjednici održanoj 10. travnja, Festivalski odbor 25. Međunarodnog Marko Polo Fest-a pisme i vina – Korčula 2020., donio je odluku s kojom zbog Covida – 19 produžuje objavljeni ”Natječaj za pjesmu Marko Polo Fest-a – Korčula 2020., umjesto do 1. svibnja, do 20. lipnja. Obzirom da je virus Covid -19 zahvatio cijeli svijet nanijevši pri tom velike gubitke svjetskoj zajednici i populaciji. Naš cilj je održati kontinuitet i tradiciju pjesme i vina ali ne pod svaku cijenu, kako bi zaštitili sve ljude bez razlike.

Svim ljudima dobre volje, kompozitorima i pjevačima preporučujemo, da ne izlažu ni sebe ni svoje obitelji, prijatelje i dr. opasnostima i virusu koji hara svijetom. Oni koji imaju mogućnosti snimiti skladbu u vlastitom domu, nek to učine i pošalju skladbu na objavljeni ”Natječaj” putem e-maila info@marcopolofest.hr , ili putem društvenih mreža.

Vrlo je važno u ovim trenucima pratiti i poštivati odluke Stožera i ravnateljstva civilne zaštite Republike Hrvatske i štititi sebe, jer samo na takav način štitimo i druge oko nas. Preporučamo svima, da prate naš portal www.marcopolofest.hr na kojem ćemo pravovremeno isticati sve informacije, obavijesti i odluke u skladu s mogućnostima i vremenom održavanja 25. Međunarodnog Marko Polo Fest-a – Korčula 2020.

Ovim putem Vam svima skupa želimo dobro zdravlje i čestitamo najveći kršćanski blagdan Uskrs.

Festivalski Odbor

Detaljnije  ''TRIO GUŠT'' I SLOVENKA PETRA PETERKA ''DEKLICOM'' NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2019.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE