MARCO POLO FEST

VRIJEME LJUBAVI PONOVO NA KORČULI

Grupa ”Vrijeme ljubavi” je osnovana 1991. godine

Javnosti je poznata prije svega kao izvrstan ”party band” zbog svog ogromnog i raznovrsnog  repertoara, mnogobrojnih domaćih i inozemnih izvođača i zbog odlične svirke i fantastične atmosfere, štimunga i fešte na nastupima (svadbe, klupske svirke, maturalne svečanosti, domjenci, dočeci Nove godine i dr.).

Osim pjesama drugih izviđača (˝covera˝) koje izvode, ˝Vrijeme ljubavi˝ je i autorski band, čije pjesme su sve slušanije i poznatije široj publici i mogu se čuti na svim elitnijim radijskim postajama.

Do sada je band ˝Vrijeme ljubavi˝ na međunarodnom Marko Polo festivalu sudjelovao tri puta:

– 2015. godine s prekrasnom pjesmom ˝Nitko ne zna tako voljeti˝ (glazba i aranžman Dragomir Herendić Dragianni, tekst Štefanija Soldan) na kojem je osvojio prvu nagradu radio-postaja;

– 2016. godine sa ˝snažnom˝ i energičnom pjesmom ˝Druga žena˝ (glazba i aranžman Dragomir Herendić Dragianni, tekst Štefanija Soldan) na kojem osvajaju prvu nagradu stručnog žirija!

– 2017. godine s osjećajnom, ljubavnom pjesmom ˝Ostavljaš mi bol˝ (glazba i aranžman Dragomir Herendić Dragianni, tekst Štefanija Soldan)

 

Ove 2018. godine će nam se band ˝Vrijeme ljubavi ˝predstaviti s pjesmom ˝Vjerovala sam˝, kojom ostaju vjerni svoj pop-rock glazbenom izričaju. Glazba i aranžman su i dalje djelo Dragomira Herendića Dragiannia a tekst je napisao Mirko Šenkovski Geronimo, jedan od najproduktivnijih autora ovogodišnjeg XXIII. Marko Polo Fest-a. /F.O./

”VJEROVALA SAM, VJEROVALA LUDO

VJEROVALA, DOGODIT ĆE SE ČUDO

A TI PRSTOM NISI MAKNUO

OSTAVIO SI KRIK I TIŠINU

OSTAVIO SI SAMO PRAZNINU

NISI MI K´O ŽENI SRCE TAKNUO”

 

PREDSTAVLJANJE GRUPE VRIJEME LJUBAVI:

”Ostavljaš mi bol” – https://youtu.be/YzZ2XOHPfqI

”Druga žena” – https://youtu.be/RGsrkwNOGZ8

Exit mobile version