Početna stranica » HONDINI VANBRODSKI MOTORI NAJBOLJI NA TRŽIŠTU

HONDINI VANBRODSKI MOTORI NAJBOLJI NA TRŽIŠTU

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Honda je uvela svoj prvi 4-taktni vanbrodski motor na Europsko tržište prije više od 40 godina. Već tada, bili su ispred našeg vremena. Danas su još uvijek vodeći na putu u inženjerstvu inovacije i preciznosti izrade. Četverotaktni motori rade tiše, nude veću učinkovitost i iskoristivost goriva, i čistije sagorijevanje.

S Hondom, Vi dobivate u svakom pogledu više u usporedbi s drugim četverotaktnim motorima na vodi. Iskustvo pridonosi inovacijama. Honda motori nude naprednu tehnologiju i ekskluzivne značajke koje se ne mogu naći nigdje drugdje. Dobro je poznato da su Honda motori konstruirani s osobinom tihog i mirnog rada te su najmirniji koji se mogu kupiti. Hondina tehnologija omogućuje Vam da imate više zabave s manje goriva. Reputacija pouzdanog motora Honde nije samo legendarni pojam. To je dokazano.

Honda je već dugo priznata kao lider u inovativnim tehnologijama dizajniranja u smanjenju utjecaj na okoliš od strane svojih proizvoda.

Uz poboljšanu učinkovitost goriva i smanjenom emisijom štetnih plinova, Hondini motori nisu iznimka u tome.

Hondino prenosivo jamstvo je najbolje u svom poslu. To nije neka trećerazredna “proširena usluga” ili ugovor. To je pravo jamstvo, ravno iz Honde. I to u potpunosti isto na zadnji dan kao što je i u prvom danu.

Ukoliko želite Honda motore, zastupnik za Republiku Hrvatsku je:

FRED BOBEK d.o.o. – HONDA MARINE

Kontakt:

Tel: 00385 22 443310 – Vodice

Tel: 00385 1 3460896 – Zagreb

Centrala kontakt:

00385 (0)22 443 300

00385 (0)22 440 500

E-mail: centrala@honda-croatia.com

Web: www.honda-croatia.com

Detaljnije  ''Konoba Maha OPG Marelić'' iz Korčule osvojila ''Zlatni suncokret''.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE