Home Vijesti AKADEMIJA AMERIČKE KIROPRAKTIKE U HRVATSKOJ

1. Modul predavanja Akademije američke kiropraktike se je održao 6., 7. i 8. 10. 2017.g. (petak, subota i nedjelja). Zbog velikog interesa i onih koji se nisu stigli prijaviti na vrijeme organizirati ćemo još jedan termin za 1. modul pa će se nova grupa pridružiti ovoj koja je već počela na drugom modulu. Obavijest o dodatnom terminu održavanja 1. modula će te dobiti kada dobijemo vašu prijavnicu.
Ukupan broj modula kiropraktike je 20 i oni su podijeljeni u 5 stupnjeva (svaki stupanj po 4 modula predavanja). Nakon završetka svakog stupnja dobije se Certifikat za pojedini stupanj, a nakon završetka svih 5 stupnjeva dobiva se Diploma Akademije američke kiropraktike.Program je namijenjen svima koji se već bave nekim oblikom manipulativnih metoda te zdravstvenim radnicima što uključuje i fizioterapeute. Oni koji nisu zdravstveni radnici, a žele odslušati program američke kiropraktike moraju prvo odslušati i naš kolegij: Osnove predkliničke i kliničke medicine za terapeute i iscjelitelje kako bi mogli legalno primjenjivati naučeno gradivo.
Saloni za masažu, centri za fizioterapiju i različite druge zdravstvene ustanove mogu ovim programom nadopuniti svoju ponudu te pružiti korisnicima usluga određene manipulativne tehnike američke kiropraktike.

Detaljnije  TOMISLAV ŠKARA NA 25. MARKO POLO FESTU KORČULA 2020.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE