MARCO POLO FEST

OTVOREN NATJEČAJ ZA PROIZVOĐAČE VINA NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u PISME I VINA KORČULA 2023.

KUŠNJA VINA NA MARKO POLO FESTU

                                                                                                                          Korčula, 25. siječnja  2023.

JAVNI POZIV PROIZVOĐAČIMA VINA

Poštovani proizvođači vina i vinskih proizvoda,

čast nam je pozvati Vas na: XXVIII. Festivalsko izdanje, koje će se održati; 21., 22. i 23. srpnja, 2023., godine na ljetnoj pozornici u grada Marka Pola, Korčuli.

Našom tradicionalnom manifestacijom, preko dva desetljeća neprekidno okupljamo najbolje autore, kompozitore, pjevače i proizvođače vina iz Republike Hrvatske i Europe, promovirajući u pjesmama ljepote  naših vinogorija i prostora u kojim obitavamo.

Spojem pjesme i vina učinili smo direktan proces kulturne, tržišne i gospodarske komunikacije od proizvođača do potrošača a našim priznanjima učvrstili važnost svih subjekata festivala u kulturno gospodarskoj, posebice turističkoj ponudi Republike Hrvatske i samim tim zasluženo postali članovi Europske udruge festivala, ”EFFE” – Europa for festival Europa.

Putem naše manifestacije smo zajedno učinili vino prehrambenim proizvodom a pjesmom i vinom povezali sjevernu i južnu Hrvatsku i mnoge druge zemlje u našem okruženju i svijetu.

Naš osnovni cilj je i nadalje susretljivo kao najbolji domaćini pozivati, poticati i promovirati pjesmu i vino kao ”Suzu matere zemlje i kapljicu težačke sudbine”.

Pozivamo Vas na najplemenitiji jadranski otok u grad Korčulu, da Vašim proizvodima obogatite kušnju i prezentaciju na XXVIII. međunarodnom Marko Polo Festivalu pjesme i vina, Festivalu koji zna cijeniti, prezentirati i nagraditi svakog proizvođača.

Proizvođači koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu proizvoda najkasnije do 1. lipnja, 2023. godine na poziv organizatora ili individualno na adresu:

MEĐUNARODNI MARKO POLO FESTIVAL

POŠTANSKI PRETINAC.  1.

20260  KORČULA

 

 ili putem E-maila; info@marcopolofest.hr ili segedin@du.t-com.hr.

Ostale informacije, možete dobiti putem telefona; 020 – 711 010, mob. 0915136234 i

E-maila: info@marcopolofest.hr  segedin@du.t-com.hr

Links: Web portal – www.marcopolofest.hr

TV chanal on Youtube http://www.youtube.com/user/MarcoPoloCroatiaTV

Facebook: https://www.facebook.com/marko.polofest

Facebook: https://web.facebook.com/VINOTEKA-MARKO-POLO-HRVATSKA-372320496186591

S osobitim poštovanjem,

Direktor Festivala:

Ivan Šegedin

Exit mobile version