Bella ponovno u Dalmaciji, pjesmom i izgledom privlači publiku

Nove  nam stižu zanimljivosti od sve popularnije i tražene pjevačice Belle

U studenom imam snimanje u Istri…slijedeći tjedan idem eto u studio gdje se radi na pjesmi …koja će biti jako interesantna široj publici. No, polako sada je bitno da usrećimo  moju vjernu publiku u Dalmaciji…pjesma je rado slušana po klubovima,  a koliko smo informirani koristi se  kao jingle nekih glazbenih događanja. Sve nam ovo govori  zagrebačka umjetnica koja ovo ljeto provodi  nastupajući po Jadranu i na nekim zabavno glazbenim festivalima.

Pjesma “Il me ljubi ili odlazi”ostavila je poseban trag i očarala prošle godine publiku na Međunarodnom Marko Polo festivalu, podigla ih na noge i jednostavno  raspametila, ovaj tjedan Bella ponovno stiže na Korčulu s novom pjesmom “Luđaci” ..tekst Fayo..aranžman i glazba … Pucko..  kako bi se predstavila u naboljem  aranžmanu tamošnjoj publici. Očekuje je i gostovanje  na TV Jadran kao i na nekim čitanim portalima i slušanim radio postajama.

Stiže i poziv za filmsku rolu…

Snimanje u Istri… imam u studenom… gdje sam dobila ulogu u filmu Someone this tonight.. filmske produkcije Vjekoslav Katušin. U filmu ću glumit sa jednim od 4 poznata Hollywoodska glumca, čije ime neka ostane još tajna ? ono što ću reći da u filmu glumi  Eric Roberts– brat poznate nam Julie Roberts, otkriva nam ova zanosna zagrebačka pjevačica, a uskoro i glumica.