Martina Bakić  je navršila 18 godina. Dolazi nam iz mjesta Košute,  pokraj grada Trilja. Završila je ekonomsku i upravnu školu u Splitu. Njena karijera je zapravo počela već od 6-te godine kada nastupima na lokalnim festivalima ukazuje na svoj iznimno vrijedan talenat.

2015. godine Martina postaje član udruge ”Music talents” u Splitu gdje se uz mentoricu profesionalno bavi pjevanjem. Njen izbrušen i čist vokal ukazuje i na prethodne aktivnosti i nastupe na raznim koncertima poput:  Noći Eurovizije, talijanske i španjolske večeri, Božićni koncerti, Valentinovo, Tribute koncerti , nastupi u klubovima, na televiziji, te studijskim snimanjima.

Na međunarodnom festivalu u Pragu osvaja 1. Nagradu kao i u Italiji gdje osvaja 1. Nagradu u pop kategoriji a 2.  u jazz kategoriji. U Republici Sloveniji osvaja 2. Nagradu stručnog žirija.  Na ovogodišnjem XXV. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, Martina će se predstaviti skladbom ”Nevera” za koju glazbu i tekst potpisuje Joško Delić – ”Zurzi” a aranžman Duje Ivić i Ivan Kozina. ”Jako mi je drago što ću imati priliku pjevati na predivnom otoku Korčuli, koji mi je želja opet posjetiti”, riječi su Martine Bakić.  Dobro nam došla Martina!/F.O./

 

Predstavljanje Martine Bakić:

Martina Bakić – ”Stine” – https://youtu.be/iEYYkeaPtr8

Martina Bakić – ”Rise like a Phoenix” – https://youtu.be/iyPltlhD14M