Nakon što je u suradnji s klapom ”Kampanel” snimio skladbu Olivera Dragojevića ”Zbogom ostaj ljubavi” s kojom najavljuje niz noviteta u nastavku svoje bogate glazbene karijere, poznati hrvatski pjevač Nenad Kumrić ”Charlie” priprema novi nosač zvuka.  Nastupao je na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i mnogobrojne nagrade,  koje krase njegov vlastiti studio ”Tin” u kojem se uređaji ne gase gotovo 24 sata.

Izvrstan je pjevač, glazbenik, producent i organizator mnogobrojnih tradicionalnih događanja u gradu Varaždinu poput:  ”Gospodarskog sajma u Varaždinu” , ”Dječjeg festival”, ”Vjenčanja u Varaždinu” i mnogih drugih. Glazbenim nastupima po cijelom svijetu već godinama prenosi pjesme izvedene i na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, kao jedan od tradicionalnih pjevača koji grad Marka Pola osjeća poput rodnog mu i baroknog grada Varaždina. 

Na prošlogodišnjem Marko Polo Fest-u izveo je skladbu ”Nisam čovjek od kamena” s kojom je osvojio III. Nagradu publike. Zanimljiv i popularan varaždinski glazbenik i kreativni stručnjak Nenad Kumrić ”Charlie” na području glazbenog stvaralaštva priprema prigodan show za post corona vrijeme koje je ponajviše ostavilo traga na glazbenicima. Na ovogodišnjem 26. Festivalskom izdanju izvesti će svoju novu hit pjesmu ”Na te spomen nosit ću” za koju glazbu, tekst i aranžman potpisuje Luka Udjbinac. /F.O./

Predstavljanje Nenada Kumrića ”Charlija”:

”Kada čuješ moje mandoline” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Sve moje zore tebi sam dao” – https://youtu.be/T72VqCWTaH4

”Zabavljam se” – https://youtu.be/GIObeY2jgVo

”Hvala živote”  – https://youtu.be/nozddLSbKP0

”Opaka vrimena” – https://youtu.be/–SMKrBppuw

”Nisam čovjek od kamena – https://youtu.be/IER5UWwz9Qc