Nikolina Stipić je glazbeno vrlo talentirana djevojka koja nam dolazi iz Zagreba. Sa 17. godina pohađa 3. razred ”Upravne škole u Zagrebu” i glazbenu školu ”Vatroslav Lisinski. Nikolina je zapravo umjetnički svestrana; od aktivnosti u dramskoj skupini, zborovima, radijskim skupinama posebno se ističe u crkvenom zboru i zboru glazbene škole. Sudjeluje i na državnom natjecanju ”Lidrano” a nekoliko puta je gostovala i na TV Karlovac u emisiji ”U trendu”. 

Pet godina je i članica KUD-a Tančec s kojim nastupa u Hrvatskoj i diljem Europe: U Mađarskoj, Bugarskoj, Portugalu i dr. Zapravo cijela priča o Nikolini je do nedavno bila samozatajna. Snovi i želja su bili jedno a u njenu stvarnost je ušla radio i TV voditeljica gospođa Đurđa Habel koja Nikolinu vodi ka cilju snimanja pjesame i afirmaciji na domaćoj glazbenoj sceni.

”Majčine mi oči” je skladba s kojom će Nikolina Stipić debitirati na ovogodišnjem Marko Polo Fest-u u Korčuli. Glazbu potpisuje Ivan Šegedin,  tekst Leona Dominik a Aranžman Davor Totović. /F.O./