MARCO POLO FEST

Pravila privatnosti

MARCO POLO FEST, Korčula, označava pravno lice u čijem su vlasništvu web stranic  www.marcopolofest.hr

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja na našoj web stranici, kao i sigurnost osobnih podataka koje nam isti pružaju putem naše web stranice. Sve informacije dostupne na web stranici www.marcopolofest.hr su informativnog karaktera. Podaci o proizvodima, uslugama i tvrtkama i sve ostale informacije objavljene na web stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Pri tome prikupljamo ime i prezime, adresu, podatke za kontakt, podatke poslovnog subjekta:

Kako štitimo vaše podatke

Kolačići

S kime dijelimo vaše podatke

Treće strane obrađivat će tvoje podatke samo:

Ako su propisani zakonom u svrhu:

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

U svakom trenutku možeš podnijeti zahtjev za brisanjem osobnih podataka koji su prikupljeni u okviru korištenja Bizz Plus
portal ili ograničiti svrhu korištenja svojih podataka djelomično ili u cijelosti. Brisanje osobnih podataka možeš zatražiti pisanim putem na email na info@marcopolofest.hr

Po zaprimljenom zahtjevu za brisanje, potvrdit ću da sam primio zahtjev i pokrenuti proceduru zatvaranja korisničkog računa i brisanja podataka. Vaše podatke ćemo čuvati ovisno o svrsi i sukladno mjerodavnim propisima ili legitimnim interesima koji proizlaze ili su vezani uz korištenje portala. Na primjer, zapise vezane za financijske transakcije ili račune dužni smo čuvati u skladu sa zakonski definiranim rokom, ostale kategorije podataka čuvati ćemo 2 godine. Ako se rok brisanja produži zbog tehničkih ili drugih opravdanih razloga, obavijestit ću te u pisanom obliku.

Kontaktne informacije

Povremeno možemo izmijeniti ova pravila, a promjene Politike objavit ćemo uz ova Pravila privatnosti na portalu.

Registracijom ili nastavkom korištenja portala nakon promjene Pravila privatnosti potvrđujete da ste upoznati s važećim pravilima i da pristajete na obradu podataka u navedene svrhe.

Upite i primjedbe vezane uz ova Pravila privatnosti, kao i dodatne informacije oko tvojih osobnih podataka službeniku za zaštitu osobnih podataka:

Exit mobile version