Početna stranica » Marco Polo Fest

Marco Polo Fest

Objavio Bizz Plus

DRAGI GOSTI, CIJENJENI I POŠTOVANI PRIJATELJI, KORČULE I REPUBLIKE HRVATSKE. MEĐUNARODNI “MARKO POLO FEST”, festival pisme i vina, Korčula 1996. godine, tradicionalan je Hrvatski festival nastao u čast 700. godišnjice povratka čuvenog putnika, putopisca, trgovca, istraživača dalekog istoka i diplomata na dvoru Kublai Khana, korčulanina Marka Pola. Velika zainteresiranost kako Hrvatske tako i svjetske javnosti za ovaj projekt stvoren sa puno entuzijazma i odvažnosti, otvara put ka I. MEĐUNARODNOM “MARKO POLO FEST-u”, festival pisme i vina Korčula 1996.

MEĐUNARODNI “MARKO POLO FEST”, festival pisme i vina u dvadeset godina postojanja, ostavlja za sobom dah dalmatinskog, hrvatskog, sredozemnog i međunarodnog okruženja, otvorene ruke i mogućnost svim ljudima dobre volje da najbolji uradak ponesu korčulanski vjetrovi diljem svijeta. Dođite i uvjerite se u neizmjeran sklad prirodnih ljepota, korčulanskog raja. Čekaju Vas biserni otoci, djevičanske plaže, prekrasne uvale, vinogradi, maslinici, gusta borova šuma, pisma i vino, sunce i more i korčulanski “nomen est omen”.

MEĐUNARODNI “MARKO POLO FEST”, festival pisme i vina, “Bilo jidro Jadrana”, Korkyra Melaina, Korkyra nigra”, Afrodita Korčula”, ”Korčula je biser mora” i drugi naslovi zaista govore o Korčuli sve, jer biti kolijevkom i izlogom kulturne baštine, grčko-rimske, ilirsko-mletačke, europske i svjetske, već tisućama godina nije zanemarivo. Otok Korčula ne iseljava, a uz svoju bogatu kulturno povijesnu tradiciju, najraspjevaniji otok zasigurno zavrjeđuju ovaj: poseban, originalan i svjetski festival.

MEĐUNARODNI “MARKO POLO FEST”, festival pisme i vina sastoji se od dvije finalne i jedne međunarodne večeri: “Pisma i Vino”, “Zabavne Melodije” i “Melodije Marka Pola”. Na samom početku uoči prve festivalske večeri je takozvana : “Fešta od vina”, na kojoj pravo natjecanja imaju proizvođači vina cijelog svijeta. Ocjenjivački sud je sastavljen od profesionalaca, enologa a pravo na degustaciju vina imaju i estradne zvijezde tj. izvođači, glumci, pjevači i predstavnici zemalja, učesnica Festivala.

Na MEĐUNARODNOM “MARKO POLO FEST-u “, festivalu pisme i vina u samom programu mogu sudjelovati izvođači cijelog svijeta, kao i proizvođači najboljih vinskih sorti. Sponzor ili donator Festivala kao i Pokrovitelj može biti: Tvrtka, ustanova i pak sama privatna osoba, koju će Festival kroz svoj program promovirati i medijski reklamirati. Ukoliko želite postati: ”Pokrovitelj”, ”Sponzor” ili ”Donator”, korčulanskog Festivala, možete nas kontaktirati putem

tel/fax: +385 20 711 010
mob. +385 91 513 6234,
kako bi s Vama sklopili Ugovor o suradnji ili pak putem E-mail – a: info@marcopolofest.hr , segedin@du.t-com.hr .
Naša adresa je: ŠEGEDIN d.o.o. , ”MARKO POLO FESTIVAL” , Žrnovo 485/A, p.p. 1 , 20260 Korčula

DOĐITE I PROVESELITE SE ZAJEDNO S NAMA UZ PISMU I VINO, NA ZELENOM I ZLATNOM OTOKU. BUDITE NAŠ DRAGI GOST U NAŠEM RAJU I BAR NAKRATKO KORČULANIN U DANIMA NAŠEG XXVIII. MEĐUNARODNOG FESTIVALSKOG IZDANJA. Ukoliko biste željeli biti nazočni na festivalu, molim da nas izvijestite.
TEL/FAX: +385 20 711 010
MOB. +385 91 513 6234

Srdačno Vas pozdravljamo iz duše toplog Hrvatskog juga, grada Marka Pola, Korčule. Vaš,

Direktor Festivala: Ivan Šegedin

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE