Početna stranica » ”CRKVENI PUČKI PIVAČI ROGOTIN” NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2022.

”CRKVENI PUČKI PIVAČI ROGOTIN” NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

”Crkveni pučki pivači Rogotin” su najvjerodostojniji promicatelji Dalmacije, Republike Hrvatske i dalmatinskog pučkog pjevanja u Europi. Jednostavno rečeno ne postoji mjesta i manifestacije na kojoj nisu sudjelovali u Republici Hrvatskoj. Posebno bilježe nastupe u Poljskoj, Češkoj, Bosni i Hercegovini i dr. U serijalu ”Lijepom našom” su nastupali tri puta, na festivalu ”Dalmatinska šansona” u Šibeniku, te na mnogobrojnim smotrama muških pjevačkih zborova od Zagreba, Zadra, Ivanić Grada do rodnog im Rogotina u dolini Neretve.

Zaista je veličanstvena kršćanska tradicija koju njeguju a posebno vole i uživaju u istoj. Način njihovog pjevanja je zaista iskonski.

Božjom voljom na ovogodišnjem XXVII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu ih rado očekujemo u pratnji dobitnika GRAND PRIXA MARKO POLO FESTA gospodina Tomislava Škare /F.O./

Predstavljanje pjesama i video spotova – ”Pučki crkveni pivači Rogotin”:

”Dida moj” – https://youtu.be/Ujr7RNWe9C8

”Moja Domovina” https://youtu.be/vq0Aqq0AxAQ

Detaljnije  BIVŠI KONZUL R.H. PETAR DABELIĆ NA MARKO POLO FEST-u - KORČULA 2023.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE