Početna stranica » GIOVANNI FURLAN NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTU KORČULA 2023.

GIOVANNI FURLAN NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTU KORČULA 2023.

Objavio Ivo
0 komentar

Giovanni Furlan je diplomirani organizator sportske rekreacije iz Siska. Pjesnik, skladatelj, pjevač, slikar i kipar naive, holivudski glumac i kaskader, te svestrani sportaš. Autor je stotine pjesama, hitova za djecu i odrasle i jedan od najboljih hrvatskih zabavljača – pjevača uz gitaru.

Od Švedske televizije, proglašen je jednim od najboljih i najoriginalnijih uličnih svirača Europe. Svojim originalnim, zabavljačkim i otvorenim nastupom i pristupom u prošlogodišnjem Show-u ”Nikad nije kasno” RTL – televizije ostavio je mnoge gledatelje i voditelje projekta bez daha.

Na Marko Polo festivalu Korčula 2016. u Superfinalnoj večeri ”Melodije Marka Pola”,  za izvedbu skladbe ”Galeb” osvojio je ”Nagradu za najbolji tekst” kao i u 2017. godini za skladbu ”Korčula, otok jubavi”. Na XXIII. Festivalskom izdanju predstavio se je skladbom ”Megahit” i osvojio ”Nagradu direktora festivala”.  2021. godine skladbom ”Dobro nam došli prijatelji” otvara Marko Polo Fest i osvaja ”Nagradu Hrvatske Turističke Zajednice”. Sa skladbom ”Boginja” na XXVII. Marko Polo festu osvaja ”Nagradu za najbolji tekst”.

Giovanni je spontan, srdačan i otvoren umjetnik s dugogodišnjim glazbenim stažom, izbrušenim i opojnim glasom. Trenutno radi u Republici Njemačkoj na zahtjevnim projektima i poslovima. Na ovogodišnjem XXVIII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Giovanni Furlan će se predstaviti skladbom ”Kad srcem ljubi zaljubljena žena” za koju potpisuje glazbu i tekst a aranžman Marijan Ošlaj. /F.O./

Predstavljanje Giovanni Furlan:

Galeb – https://www.youtube.com/watch?v=31ontXJrxNM

Show RTL – televizije ”Nikad nije kasno” – http://www.rtl.hr/nikad-nije-kasno/novosti/2327031/indexi-su-opet-zivi-giovanni-furlan-rasplesao-i-ziri-i-publiku-izvedbom-pjesme-predaj-se-srce/

”Predaj se srce” – https://www.youtube.com/watch?v=p6K-1HM6VbU

”Korčula, otok jubavi” – https://youtu.be/9ba1mZflY14

”Megahit” – https://youtu.be/UbFh0YRKXqE

”Dobro nam došli prijatelji” – https://youtu.be/dwCKrvehJWk

”Boginja” – https://youtu.be/nqX1765UFPw

Detaljnije  FURLANOV ''MEGAHIT'' NA XXIII. MARKO POLO FEST-U KORČULA 2018.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE