Početna stranica » HOLLYWOODSKI FILMSKI KASKADER GIOVANNI FURLAN NA MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2021.

HOLLYWOODSKI FILMSKI KASKADER GIOVANNI FURLAN NA MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2021.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Giovanni Furlan je diplomirani organizator sportske rekreacije iz Siska. Pjesnik, skladatelj, pjevač, slikar i kipar naive, glumac i kaskader, te svestrani sportaš. Autor je stotine pjesama, hitova za djecu i odrasle i jedan od najboljih hrvatskih zabavljača – pjevača uz gitaru.

Od Švedske televizije, proglašen je jednim od najboljih i najoriginalnijih uličnih svirača Europe. Svojim originalnim, zabavljačkim i otvorenim nastupom i pristupom u prošlogodišnjem Show-u ”Nikad nije kasno” RTL – televizije ostavio je mnoge gledatelje i voditelje projekta bez daha.

 

Na Marko Polo festivalu Korčula 2016. u Superfinalnoj večeri ”Melodije Marka Pola”,  za izvedbu skladbe ”Galeb” osvojio je ”Nagradu za najbolji tekst” kao i u 2017. godini za skladbu ”Korčula, otok jubavi”. Na XXIII. Festivalskom izdanju predstavio se je skladbom ”Megahit” i osvojio ”Nagradu direktora festivala”. Giovanni je spontan, srdačan i otvoren umjetnik s dugogodišnjim stažom, izbrušenim i opojnim glasom.

 

Trenutno se nalazi u Republici Njemačkoj gdje radi na ozbiljnim projektima i poslovima. Na ovogodišnjem XXVI. Međunarodnom Marko Polo festivalu Korčula 2021. Publici će se predstaviti hitetičnom skladbom ”Dobro nam došli prijatelji” za koju Giovanni potpisuje glazbu i tekst a aranžman Marjan Oslaj i Ante Vitaić. Aranžman za skladbu se privodi kraju u glazbenom studiju Marko Polo u gradu Korčuli. /F.O./

Predstavljanje Giovannija Furlana:

Galeb – https://www.youtube.com/watch?v=31ontXJrxNM

Show RTL – televizije ”Nikad nije kasno” – http://www.rtl.hr/nikad-nije-kasno/novosti/2327031/indexi-su-opet-zivi-giovanni-furlan-rasplesao-i-ziri-i-publiku-izvedbom-pjesme-predaj-se-srce/

”Predaj se srce” – https://www.youtube.com/watch?v=p6K-1HM6VbU

”Korčula, otok jubavi” – https://youtu.be/9ba1mZflY14

”Megahit” – https://youtu.be/UbFh0YRKXqE

Detaljnije  NENAD KUMRIĆ ''CHARLIE'' NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE