Početna stranica » IVAN MEZGA NA 25. MARKO POLO FESTU – KORČULA 2020.

IVAN MEZGA NA 25. MARKO POLO FESTU – KORČULA 2020.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Ivan Mezga je rođen 1958 godine u Selnici u Međimurskoj županiji.                                Od rane mladosti je zaljubljenik glazbe i nastupa na glazbenim susretima mladih. 2005. godina je zapisanau njegovom životu, kada se u cjelosti predaje glazbi objavljujući preko 30. novih pjesama raznih autora ali i vlastitih kao kantauotor.

Nastupao je na raznim koncertima sa renomiranim izvođačima hrvatske glazbene scene, više puta na Virskom ljetu na otoku Viru, te je sudionik i nekih regionalnih festivala kao npr. Križevački festival, MEF – Međimurski festival, Zagorski festival zabavne glazbe Bedekovćina, gdje je 2018. godine dobio i prvu nagradu publike za najbolju skladbu ”Neka noćas”.

Osnivač je i vlasnik radijske postaje RADIO 105, jedne od najslušanijih radija u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slovenskom Prekmurju. Na ovogodišnjem 25. Međunarodnom Marko Polo Fest-u Ivan Mezga će se predstaviti skladbom ”Nemoj more nikom reći” za koju glazbu i aranžman potpisuje Toni Eterović a tekst Nedo Zuban. /F.O./

 

Predstavljanje Ivan Mezga:

Ivan Mezga – ”Ljubavi moja” – https://youtu.be/cVZIiQufewA

Ivan Mezga – ”Ti si ta” – https://youtu.be/cLYNFsfo-r8

Detaljnije  ANJA ŠTEFANČIĆ NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-U KORČULA 2022.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE