Početna stranica » KLAPA ”IVO LOZICA” NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTU – KORČULA 2022.

KLAPA ”IVO LOZICA” NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTU – KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Klapa ”Ivo Lozica” djeluje u sklopu istoimene udruge iz Lumbarde. Udrugu ”Ivo Lozica uz klapu čine: folklorna sekcija, sekcija za narodne običaje, mandolinska sekcija i limena glazba Lumbarda. Udruga broji preko 120. članova i ima ključnu ulogu u društvenom i kulturnom životu Lumbarde.

  

 

Klapu ”Ivo Lozica” čine mladi i iskusni pjevači nagrađivani najprestižnijim klapskim nagradama koji njeguju tradiciju muške klape osnovane 80-tih godina prošlog stoljeća. U to vrijeme, klapa je bila izuzetno značajna, jer je sudjelovala u raznovrsnom programu ljetnih događanja u mjestu Lumbardi.

Sastav klape ”Ivo Lozica” koji će se predstaviti na Marco Polo Fest-u, sada je u mješovitom slogu, a započeli su radom 2019. godine.  Kao i njihovi prethodnici, svojim glasovima i mediteranskim šarmom, obogaćuju kulturne programe u Lumbardi, često se sreću na ulicama grada Korčule kada u ljetnim predvečerjima privlače pažnju brojnih znatiželjnih turista, koji svojim dojmovima sa našeg otoka odlaze bogatiji za neko sasvim orginalno i jedinstveno iskustvo. /F.O./

Detaljnije  ALEN ISLAMOVIĆ EX BIJELO DUGME NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU PISME I VINA KORČULA 2017.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE