MARCO POLO FEST

NIKA KOMADINA NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Nika Komadina ima 27 godina i dolazi nam iz grada Rijeke. Doktorica je dentalne medicine, diplomirala je u Beču. Aktivno radi u obiteljskoj klinici ”Studio Komadina” u Rijeci. Nika uz svoj posao u Beču, Austriji specijalizira dentalnu kirurgiju i implantologiju. Uspješno spaja svoje dvije velike ljubavi medicinu i glazbu. U glazbi je od djetinjstva. U glazbenoj školi ”Ino Mirković” koju je pohađala, učila je svirati violinu, klavir i solo pjevanje.

Nika je osebujnog glazbenog ukusa koje inzistira savršenstvo pjevanja, a posebno u pjevanju raznih stilova poput; filmske glazbe, evergreena i soul glazbe koje cilja.

Vokalnu tehniku pjevanja uspješno uči i usavršava s poznatim riječkim opernim solistom i glazbenim pedagogom Voljenom Grbcem dobitnikom Grand Prixa na 27. Marko Polo Fest-u. I njegove supruge divne i talentirane glazbenice Vivien Galletta.

”Raduje me novi dolazak na predivnu Korčulu, te posebno sudjelovanje na korčulanskom festivalu ”Marko Polo”, gdje ću se nakon prošlogodišnje uspješne izvedbe skladbe ”Jedino ljubav pokreće nas” za koju sam osvojila I. Nagradu žirija predstaviti se svojom novom skladbom. Posebno me raduje, što je moj prošlogodišnji prvjenac s Marko Polo Fest- a bio čak mjesecima na top listama radijskih postaja, a na radio Rijeci dva tjedna prvi. Spot za skladbu ”Jedino ljubav pokreće nas” pregledan je preko  208 000 puta i otvorio mi vrata za daljnje pjesme i ostvarivanje svog najvećeg sna”.

Nika je nedavno snimila drugi novi singl ”Volim te zauvijek” i TV spot za isti koji do sada na YouTube kanalu ima preko 255 000 pregleda. Također je snimila svoj novi spot koji ide za talijansko tržište, riječ je o rock/pop pjesmi za koju se moramo još malo strpiti, a koju će objaviti na svom YouTube kanalu.

Nika Komadina će se na XXIX. Međunarodnom Marko Polo Fest-u, pisme i vina Korčula 2024. godine predstaviti po drugi puta skladbom ”Namjerno”, za koju glazbu potpisuje Marko Tomasović, stihove Tatjana Markovčić, a aranžman Aleksandar Valenčić. /F.S./

 

PREDSTAVLJANJE NIKA KOMADINA:

YouTube chanal – https://www.youtube.com/@nikakomadina

”Jedino ljubav pokreće nas” – https://youtu.be/no7mz31Lgf0?si=hylekzGvzzm1ER7d

”Volim te zauvijek” – https://youtu.be/ucEgyucB47w?si=8_0CKZ3B3RBxmiC6

Exit mobile version