Početna stranica » OD USPJEHA NA ”THE VOICE” 2015. GORDAN GREGUROVIĆ NA MARKO POLO FESTU 2019.

OD USPJEHA NA ”THE VOICE” 2015. GORDAN GREGUROVIĆ NA MARKO POLO FESTU 2019.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Gordan Gregurović ”Gogo” je rođen 1988. godine u Puli a živi u Poreču.  Glazbenu je karijeru započeo 2015. god. sudjelovanjem na glazbenom showu „The Voice – najljepši glas Hrvatske“, a nakon zapaženoga uspjeha u toj emisiji snimio je svoj prvi singl „Ne vjerujem da ti ništa ne značim“  u suradnji s autorima Alenom Orlićem i Ivanom Mikulićem s kojom osvaja slušatelje diljem Hrvatske i regije. ”Oprosti za sve” i ”Zavedi mi osjetila”, dvije su numere koje radi s istim autorima.

Gordan je odrastao u glazbenoj obitelji i već od djetinjstva pokazuje sklonost prema glazbi. Kada je kao četverogodišnjak nastupao na dječjoj priredbi u porečkom kazalištu s talijanskom pjesmom „Lascia stare“, odgojiteljica Gorjana Gašparini je primjetila njegov izuzetan talent za vokalnu interpretaciju.

Osim glazbenih aktivnosti Gordan glumi u kazališnim predstavama u suradnji s Glenom Stelkom pod vodstvom prof. Eme Dojčinović. Nekoliko je puta sudjelovao i na državnoj smotri „Lidrano“, a na smotri „SKAGI“ je proglašen najboljim mladim glumcem smotre. Nakon završene osnovne škole Poreč, krenuo je u Turističko-ugostiteljsku školu u Poreču (smjer turističko-hotelijerski komercijalist), gdje se također posvetio „daskama koje život znače“ i krenuo samostalno raditi kazališne predstave na čakavštini. Njegove predstave „Naše štorije“, „Jurina i Franina“, „Jure i Frane puni rakije delaju porkarije“ 3 godine su zaredom proglašene najboljima na festivalu smijeha „Zlatni zub“ u kategoriji s renomiranim hrvatskim kazalištima kao što su: „Gavran“, „Exit“, „Kerempuh“, „Gavella“ i „Komedija“.

Nakon završene srednje škole svoje je obrazovanje nastavio na Fakultetu ekonomije i turizma „dr. Mijo Mirković“ u Puli na smjeru Kultura i turizam. U Puli se Gordan više posvećuje glazbi i uključuje se u ”Gradski pjevački zbor”. Nakon povratka iz Pule zaposlio se u „Plavoj laguni d.d.“ kao specijalist za zabavu i animaciju gdje radi i danas.

Gordanov četvrti singl ”Sam protiv svih” nastao je u suradnji s njegovim mentorom ”The Voica” izvrsnim Jacquesom Houdekom i renomiranim tekstopiscem Nenadom Ninčevićem. Skladbom „Bacila si me“ ostvario je suradnju s autorima Draganom D. Maričić iz Banje Luke i Dinom Osmićem iz Tuzle. Pjesma koja je uslijedila („Kao da me voliš“) bila je kao stvorena za suradnju s jednom od najboljih istarskih klapa „Motovun“. Glazbu je napisao Alen Ille, a tekst Domagoj Piplica. Nakon te pjesme odlučio se za izdavanje svog prvog albuma na kojem su se uz naveden pjesme našle još 4 skladbe na hrvatskom i jedna na engleskom jeziku. Time je Gordan u samo dvije godine došao do svoga prvog diskografskog izdanja. Nakon snimljenog prvog albuma gordan svoji glazbeni put nastavlja suradnjom sa Danijelom Damjanovićem s kojim snima tri nova singla pod nazivom „Volim te bez pitanja“,“Jugo“ i „Spavaj ljubavi“. Na ovogodišnjem XXIV. Međunarodnom Marko Polo Fest-u predstaviti će se zanimljivom skladbom ”Zadnji put bi pobiga” za koju glazbu potpisuje Alen Ille, tekst Domagoj Piplica a aranžman Alen Ille i Aleksandar Valenčić. /F.O./

 

Predstavljanje Gordan Gregurović:

”Sami protiv svih” – https://youtu.be/Gj19btxpXqc

”Kao da me voliš” – https://youtu.be/VJSBgQeo3eI

”Felling Good” – https://youtu.be/31OlxxvK4xw

”Volim te bez pitanja” – https://youtu.be/7cMGYPv4_Kcc

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE