Početna stranica » ZANIMLJIV ”DOC – SHEDOC” NA XXIII. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2018.

Joško Ševo ”Doc” –  koji nastupa i pod pseudonimom ”Shedoc”  je temperamentna i dinamična glazbena duša koja se ne libi pred izazovima, ma kakve naravi oni bili. U spoznaji života ulicama europskih gradova, njegov saputnik gitara mijenja strukturu njegova života do virtuoznosti.  Njegovi prsti na gitari stučeni su poput dalmatinskog kamena u rodnom mu Segetu pokraj Trogira. Nenametljiv,  jednostavan i samouk obišao je svijet. Na pozornicama je nastupao s najboljim vrhunskim i svijetski poznatim glazbenicima.

U najtežim trenucima glazba je bila njegovo izdah sve težine života. Kolorirane tekstualne motive  spretno i na posve originalan način prikazuje svojim trpkim glasom poput neponovljivog Tome Bebića a stilski blizak Ibrici Jusiću.  Polako i sigurno  ”Shedoc” stiže svoje vrijeme u korak i onako sasvim jednostavno pretače iskustvo i znanje u songove prepuštajući se mašti i snovima koje je davno dosanjao. Ma gdje krenuo, za sobom ostavlja trag ljepote života i iskrenosti. Do sada je osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja, koja kako i sam kaže njemu ništa ne znače. Svijet gleda sa dva a ne s jednim okom i publika mu je najvažnija od svega. Ona publika koja razumije njegovu pjesmu i koja istinski vjeruje njegovoj iskrenosti i nadahnuću. Na ovogodišnjem XXIII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, Joško će izvesti  skladbu: ”Trebala si ostat sa mnom” za koju tekst i glazbu potpisuje Joško Ševo ”Doc” a aranžman Ivan Cinotti. /F.O./

PREDSTAVLJANJE JOŠKA ŠEVA DOCA:

”Moj Trogire grade” – https://youtu.be/MgQ0Ho82LEA

”Love”  – https://youtu.be/UwZkVDdCg_M

Detaljnije  ''BASKET KLAPA OTOKA UGLJANA'' NA XXV. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2020.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE