Početna stranica » NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2024.

NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” NA MARKO POLO FESTU KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Nenad Kumrić ”Charlie” je izvrstan pjevač baritonskog glasa, glazbenik, producent i organizator mnogobrojnih tradicionalnih događanja u gradu Varaždinu poput:  ”Gospodarskog sajma u Varaždinu” , ”Dječjeg festival”, ”Vjenčanja u Varaždinu” i mnogih drugih. Glazbenim nastupima po cijelom svijetu već godinama prenosi pjesme izvedene i na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, kao jedan od tradicionalnih pjevača koji grad Marka Pola osjeća poput rodnog mu i baroknog grada Varaždina. 

Nakon što je u suradnji s klapom ”Kampanel” snimio skladbu Olivera Dragojevića ”Zbogom ostaj ljubavi” s kojom najavljuje niz noviteta u nastavku svoje bogate glazbene karijere, poznati hrvatski pjevač Nenad Kumrić ”Charlie” priprema novi nosač zvuka.  Nastupao je na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i mnogobrojne nagrade, koje krase njegov vlastiti studio ‘‘Tin”.

Nenad je osoba humanitarnog karaktera koja pored obiteljskih, glazbenih, producentskih i organizacijski poslova često putuje po svijetu i kao glazbenik misionar iz humanitarnih razloga, pomažući pri tom raznim udrugama rodnog Varaždina.

Na proteklim Marko Polo festivalima je nagrađivan za skladbe ”Kada čuješ moje mandoline”, ”Sve moje zore tebi sam dao” i ”Opaka vrimena”. Na Marko Polo Fest-u 2020. godine izveo je skladbu ”Nisam čovjek od kamena” s kojom je osvojio III. Nagradu publike. Na 26. Festivalskom izdanju 2021. godine za skladbu ”Moja jedina Dalmacija” koju je izveo sa klapom ”Kampanel”, osvojio je III. Nagradu žirija. Na 27. Marko Polo Festu skladbom ”Feta od lipote”, za koju je snimio i spot osvaja ”Nagradu za najbolju interpretaciju”, a na 28. Marko Polo Fest-u za skladbu ”Moja jedina” osvaja Nagradu radijskih postaja. Nenad se je nedavno vratio sa uspješne glazbene turneje po Australiji.

Na XXIX. Međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina Korčula 2024., Nenad Kumrić Charlie će izvesti skladbu ”Na te spomen nosit ću” za koju glazbu, tekst i aranžman potpisuje Luka Udžbinac. /F.O./

 

PREDSTAVLJANJE NENADA KUMRIĆA ”CHARLIA”

”Kada čuješ moje mandoline” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Sve moje zore tebi sam dao” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Zabavljam se” – https://youtu.be/GIObeY2jgVo

”Hvala živote”  – https://youtu.be/nozddLSbKP0

”Opaka vrimena” – https://youtu.be/–SMKrBppuw

”Nisam čovjek od kamena – https://youtu.be/IER5UWwz9Qc

”Feta od lipote” – https://youtu.be/r0Ic8vnrtV0

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE