Početna stranica » ”BOMBA” S ”PONOSNI SMO I NE DAMO” NA XXIX. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

”BOMBA” S ”PONOSNI SMO I NE DAMO” NA XXIX. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Josip Vujević se je rodio u Splitu. Profesionalno se bavi glazbom od 2000. godine gdje nastupa pod umjetničkim imenom ”Bomba”. Veselog karaktera i glazbene duše je osnovao duet sa svojim prijateljem Domagojem Kliškinićem. Josip jednostavno živi za pismu, vino i jubav.

Uvik gladan pisme i vesele duše nastupa na Mostar Festu 2005. godine skladbom ”Nemam ništa” a zatim se redaju nastupi na  Splitskom Festivalu: 2006. godine skladbom ”Istina za kraj”, 2007. ”Što ću tebi ja”, 2011. ”Mog života ti si vila”, 2012. ”Još jedna milja”, 2013. u duetu sa Tinom Roščić izvode skladbu ”To nije samo pjesma” za koju tekst i glazbu potpisuje Dražen Zečić. ”Bomba” je izdao i singlove: ” A tebe nema”, ”Bomba ski”, ”Led ledeni”, Pokušaj sa mnom”… Posebno ističemo CD – mix izabranih domaćih pjesama. Jedan od veličanstvenih nastupa je imao na Splitskoj rivi za doček Nove 2010. godine pred 50 000 ljudi.

Josip je osnovao grupu pod nazivom ”Bomba Bend”, možda jednu od najtraženijih grupa za veselice, svadbe i razna koncertna događanja. Posebnu ljubava prema ”NK Hajduku” kod Josipa je prepoznala i ”Torcida” uz koju ”Bomba” širi vokalne vibre Poljudom i cijelom Dalmacijom.

Na ovogodišnjem XXIX. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Korčula 2024. ”Bomba”  će se predstaviti skladbom ”Ponosni smo i ne damo” za koju tekst i glazbu potpisuje Ivan Šegedin a aranžman Ante Toni Lasan. /F.O./

 

Predstavljanje Josipa Vujevića ”Bombe”:

”Pokušaj sa mnom” –    https://youtu.be/-syFYszLTD0?si=1P86Wi1vME-wCtVH

”Još jedna milja” – https://youtu.be/zu1H9COWwdA?si=Kc-_fRf33lkxCY_P

”Ja sam ti jedini drug” – Hajduku i Torcidi https://youtu.be/GIyWwyylQHc?si=ReAaxHolx54l3Mgh

Detaljnije  ALEKSANDAR TOKOVIĆ IZ SUBOTICE NA 26. MARKO POLO FESTU – KORČULA 2021.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE