Početna stranica » Glasajte za radijsku emisiju Radio Korčule koja je nominirana za Večernjakovu ružu

Glasajte za radijsku emisiju Radio Korčule koja je nominirana za Večernjakovu ružu

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Na svečanoj dodjeli Večernjakove ruže koja će se održati 20. ožujka u zagrebačkom HNK s izravnim prijenosom na Prvom programu HRT-a doznat ćemo koje su televizijske i radijske osobe i emisije, glazbenici i glumci osvojili najprestižniju i najstariju medijsku nagradu. Glasovanje za nominirane za Večernjakovu ružu otvoreno je i sada je red na vama da svojim glasovima podržite svoje favorite i odaberete pobjednike u sedam kategorija.

Popularna emisija o ravnopravnosti spolova „Ko žena“ koja se emitira svakog drugog petka na Radiju Korčuli, ima priliku osvojiti prestižnu nagradu ”Večeranjakova ruža” u kategoriji Radijska emisija godine! Pomognite svojim glasovima kako bi u nominaciji ”RADIJSKA EMISIJA GODINE” četiri Korčulanke, urednice i voditeljice emisije, postale vlasnice Večernjakove ruže!

 

RADIJSKA EMISIJA GODINE

  1. Kad se smijah tad i bijah (HRT- Radio Split) RUZA2019 51
  2. Intervju tjedna (Radio 101) RUZA2019 52
  3. Tužibaba (HRT – Radio Rijeka) RUZA2019 53
  4. Ko žena (Radio Korčula) RUZA2019 54
  5. Povratak u budućnost  (HRT – HR 2) RUZA2019 55

Kako glasati:

Pošaljite SMS Ruza2019 54 na broj 60085 Nazovite broj 60 085 (slijedite govorne upute za glasovanje, prvo se bira kategorija za koju glasa 5, a onda i broj emisije 4. Izrežite i pošaljite kupon koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista Ekran.

Glasovanje je otvoreno do 12. ožujka, a glasanjem sudjelujete u nagradnoj igri pomoću kojeg možete osvojiti vrijedne nagrade!                                                      Možete glasati neograničeno puta! F.O.

Detaljnije  ANA MATUŠIĆ I DENIS ŠABIĆ VODITELJI SU XXV. MARKO POLO FESTA - KORČULA 2020

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE