Početna stranica » IVAN VIDOVIĆ ”EYEVAN” IZ SUPERSTARA NA 29. MARKO POLO FESTU KORČULA 2024.

IVAN VIDOVIĆ ”EYEVAN” IZ SUPERSTARA NA 29. MARKO POLO FESTU KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Ivana Vidovića pod umjetničkim imenom ”EYEVAN” mogli smo znatno bolje upoznati putem glazbenog mega spektakla ”SUPERSTAR – RTL – televizije”.

Ivan Vidović nam dolazi iz grada Zadra. Svoje umjetničko ime je odabrao po svom djedu koji ga je od milja zvao ”Oko Didovo”. ”EYEVAN” se glazbom bavi preko 10. godina. Piše i sklada pjesme, producira i pjeva. Za sada nastupa po raznim restoranima, hotelima i eventima. Prije je pisao pjesme na engleskom jeziku, a sada se je kako kaže fokusirao i na hrvatski jezik. Superstar mu je bio jedan prelijepi dio života gdje je zapravo shvatio ne samo da može, već da je glazba sastavni dio njegove budućnosti i života.

Njegov cilj je u skoro vrijeme snimiti i objaviti što veći broj kvalitetnih singlova u kojim zapravo želi prikazati vlastitu životnu priču Hrvatskoj i svijetu. ”EYEVAN” je do sada snimio i objavi veći broj pjesama na engleskom jeziku, a sada radi na albumu za hrvatsko tržište u kojem će se fokusirati na sebe, ljubav i na dragog Boga.

Priču o ”EYEVAN-u” smo zapravo tek započeli. Zrači toplinom, iskrenošću i Božjim darom, kojeg cijeni i prati u istinu voli. U toliko je i poseban. U njegovu glazbenu budućnost ni najmanje ne sumnjamo i otvaramo mu novi put glazbene sreće i Božje ljubavi.

Na ovogodišnjem 29. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina u gradu Korčuli  ”EYEVAN” će se predstaviti publici skladbom koja će za sada ostati mala tajna. /F.O./

Detaljnije  IZVRSNA MIA REBA NA MARKO POLO FEST-U

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE