Početna stranica » Korčula među najboljima u Europi za 2020. godinu.

Korčula među najboljima u Europi za 2020. godinu.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Prema ispitivanju provedenom na stranici Big7Travel Korčula je proglašena za jedan od ”Najboljih otoka u Europi”. Korčula je uvrštena među 7 top otoka Europe s najboljim preporukama i i turističkim karakteristikama za vidjeti u 2020. godini. Najpoznatiji, najcjenjeniji i najutjecajniji američki modni časopis ”Vouge” je u izboru od 37 gradova u Europi izabrao grad Korčulu, postavljajući ga na 3 mjesto. Inače se ”Vouge” zbog svoje prepoznatljivosti i utjecaja na modnu industriju još naziva i modnom ”Biblijom”.

Prvo međunarodno izdanje časopisa za područje Ujedinjenog Kraljevstva (British Vogue) pokrenuto je 1916. godine, dok se talijansko izdanje časopisa (Vogue Italia) smatra najboljim modnim časopisom na svijetu. Danas postoje 24 međunarodna izdanja. Časopis tiska izdavačka kuća Condé Nast. Američko izdanje izlazi u nakladi od 1,2 milijuna primjeraka. /F.O.

Detaljnije  OD HOLLYWOODA DO KORČULE - GIOVANNI FURLAN NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE