Početna stranica » IVICA ŠEPERIĆ – ”FALIŠ MI BRATE”

IVICA ŠEPERIĆ – ”FALIŠ MI BRATE”

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Iz produkcije diskografske kuće ”Croatia Records” izdvajamo novi studijski album Ivice Šeperića naziva ” Fališ mi brate ” koji je izašao 21. studenoga 2018. godine.

Ivica Šeperić je izuzetno vrstan pjevač i glazbenik svima znan kao alfa i omega pratećeg sastava Mladena Grdovića. Osebujan bariton tenorskog sijaja Šeperić je slagao dugogodišnjim nastupima uživo i kao bubnjar,  što daje poseban značaj njegovom glazbenom autoritetu.  Za svoj prvi kantautorski album pripremio je jedanaest autorskih skladbi sa kojima je nastupao na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i značajne nagrade od kojih izdvajamo skladbu ” Ispod Marjana “ sa kojom je osvojio prvo mjesto stručnog žirija na XXIII. Međunarodnom Marko Polo festivalu u Korčuli 2018. godine.  Uz  mnogobrojne ostale nagrade kao autor i kantautor sudjeluje na festivalima kao što su, Etnofest – Neum, MEF – Međimurski festival, Melodije Hrvatskog Juga – Opuzen,  XXII. Marko Polo fest – Korčula, Darfest  – Daruvar, MIK – Melodije Istre i Kvarnera te mnogih drugih. Objedinivši festivalske skladbe, na albumu se nalaze i pjesme sa kojima se ovaj vrstan kantautor sprema osvojiti nove festivale u nadolazećoj godini.  IvicaŠeperić je ovim albumom ponudio slušateljima savršen spoj dalmatinskog zvuka i zabavne glazbe. Izvrstan tim suradnika i glazbenika koji su radili na novom albumu vrijedno je spomenuti, no izdvajamo da su aranžeri Stjepan Stipica Kalogjera i Branko Glavan stvorili malo glazbeno remek djelo zaokruženo nostalgčnim zvukom uz modernu produkciju za koju je svoj doprinos dao Dragutin Smokrović – Smokva. Album naziva “Fališ mi brate ” svakako preporučamo da preslušate,  zato ga potražite na prodajnim mjestima Croatia Records-a. /F.O./

Detaljnije  ''KATA DIZALICA'' NA MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2019.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE