Početna stranica » ”ANGELO” NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2023.

”ANGELO” NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2023.

Objavio Ivo
0 komentar

”Angelo” ima 23 godine i student je Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje. Rođen je u Makedoniji a živi u Sloveniji. Voli modu i veliki je gurman a kao student opernog pjevanja već vodi i svoju školu pjevanja. Glazbom i pjevanjem se bavi od ranog djetinjstva a ono posebno što izvire iz njegove duše i glasa je izuzetno čist, posebno obojen tenorski i anđeoski vokal koji zasigurno dolazi iz makedonskih korijena. Pod svojim imenom Tilen Lotrič je izdao nekoliko singlova na slovenskom jeziku kao i skladbu ”Angel” po kojoj vjerovatno i uzima umjetničko ime ”Angelo”. Ukupna preglednost njegovih singlova na YouTube kanalima je milijunska, što potvrđuje njegove glazbene atribute i vrijednosti. Pjesmu ”Jagoda” koju je napisao Martin Žunec smatra zbog popularnosti u Sloveniji svojim velikim hitom. Ali ako poslušamo sve njegove singlove dolazimo do zaključka da nijedan od njih nije promašaj, već sklad projekta i vertikale koju kreira ovaj izvrsni i mladi makedonsko-slovenski glazbeni talenat.

Na 19. ”Darfestu” koji je održan krajem 2022. godine u Daruvaru, ”Anglelo” osvaja ”Grand Prix” čime kao pobjednik a temeljem tradicionalne suradnje između dva festivala, ostvaruje pravo direktnog ulaska u superfinale ”međunarodnog Marko Polo festivala pisme i vina Korčula 2023”.

Obzirom da obožava Split, Dalmaciju i Republiku Hrvatsku, oduvijek mu je bila želja upoznati ”Olivera”. Nažalost u tome nije uspio ali u ovoj godini želi osvojiti hrvatsku publiku i upoznati Petra Grašu i Ninu Badrić s kojima bi po završetku glazbene akademije želio snimiti duet.

Na ovogodišnjem XXVIII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u koji će se u gradu Korčuli održati 21., 22. i 23. srpnja 2023. Godine, ”Angelo” će se predstaviti skladbom ”Zauvijek moja” za koju glazbu potpisuje Goran Šarac, tekst Robert Pilepić a aranžman Aleksandar Valenčić. /F.O/

Detaljnije  MONOGRAFIJA KLAPE ''CRNOMIRI'' PRETOČENA ZLATNIM KAPIMA ''POŠIPA'' U MARKO POLO FEST.

 

Predstavljanje  Tilen Lotrič – ”Angelo”:

Tilen Lotrič –  ”Jagoda” – https://youtu.be/AySJvkjXS4k

Tilen Lotrič – ”Vino” – https://youtu.be/0fLIrlsntrw

Tilen Lotrič – ”Ljubi, ljubi, ljubi me. https://youtu.be/2nx2Rv3FCSI

”Angelo” – ”Zauvijek moja” https://youtu.be/tN45Xs6sgGo

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE