Početna stranica » NIKOLINA HIŽAR I MLADEN KOS NA XXI. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU PISME I VINA KORČULA 2016.

NIKOLINA HIŽAR I MLADEN KOS NA XXI. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU PISME I VINA KORČULA 2016.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

NIKOLINA HIŽAR I MLADEN KOS NA XXI. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU PISME I VINA KORČULA 2016.

Suradnjom festivala Zlatne note Križevci i Marko Polo Festivala na ovogodišnjem 21. Međunarodnom Marko Polo Festivalu nastupati će pobjednički duet Nikolina Hižar i Mladen Kos, Pobjednici festivala Zlatne note Križevci. Nikolina Hižar nam dolazi iz Marije Bistrice. Rođene je 1991. godine. Od 14. godine života bavi se glazbom i radi produkcijski vlastite skladbe do konačnog izdavanja albuma prvijenca kojeg je promovirala 2010. godine.  Nikolina je osnovnu školu završila u Mariji Bistrici, srednj u Karlovcu a u Zagrebu nastavlja studij na šumarskom fakultetu . Nastupa na raznim festivalima ( Pitomača, Požega, Krapinski festival, Ohridski trubadur – Makedonija, i razni drugi ), surađivala je s raznim pjevačima i pjevačicama poput: Maje Šuput, Klape Intrade, Jelene Rozge, Colonie, Lea, Vladimira Kočiša Zeca, Nede Ukraden i mnogih drugih. Pjevala je u nekoliko grupa, a već godinama nastupa s grupom ”Full gas”. Radi u vlastitom cvjetnom studiju “Nikica” u Mariji Bistrici iz velike ljubavi prema cvijeću.

Mladen Kos je iz Svetog Ivana Zeline. Već tri desetljeća je na glazbenoj sceni. Upravo 1991. godine kada je Nikolina Hižar rođena snimio je svoj prvi album pod nazivom ”Bože čuvaj mi nju”  i ne sluteći, da je upravo te godine rođena djevojka koja će jednog dana zajedno s njime osvojiti Grand Prix na festivalu Zlatne note Križevci a ta nagrada će ih odvesti i na Superfinale Marko Polo Festival u Korčulu. Mladen 1994. godine izdaje drugi album u izdanju Croatia Recordsa s njegovom najpoznatijom skladbom: ”Ne vjeruj vinu”. Surađivao je s Đorđijem Novkovićem koji je i autor njegovih pjesama. U zadnje vrijeme sam piše glazbu i tekstove. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i ljubavi prema glazbi nastala je skladba uspješnica ”Brane da se volimo” za koju tekst i glazbu potpisuje Mladen Kos a aranžman Nenad Hoić. Pjesmu će izvesti direktno u Superfinalnoj večeri ovogodišnjeg 21. Marko Polo Festivala. /F.O./ Prezentacija: https://youtu.be/QDO0fExdn6k

Detaljnije  ROBERT FICKER NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2022.

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE