Početna stranica » GABRIELA ANTONAC NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2022.

GABRIELA ANTONAC NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Gabriela Antonac je rođena 2002. godine i dolazi iz istarskog Grožnjana, poznatijeg kao ”Grad umjetnika”. Za vrijeme osmogodišnje škole, pohađala je šest godina glazbeni tečaj u Grožnjanu. Nakon završene opće gimnazije upisala je studij prava na Pravnom fakultetu u Rijeci gdje završava drugu godinu studija. Gabriela je pravi glazbeni put započela u udruzi ”Mali veliki mikrofon” iz Buzeta koju vodi Alan Poropat, dok satove pjevanja pohađa kod profesorice Katarine Jurić i Ane Kučan.

 

Uz njihovu pomoć nastupa diljem Istre a posebno ističemo njene nastupe na festivalima ”All you need is love” u Pazinu te na ”Dječjem mikrofonu” u Rijeci. Gabriela je pjevanje počela usavršavati kod riječkih glazbenika Voljena Grbca i poznate nam Vivien Gallette koja je nastupala na Marko Polo Fest-u. Ovaj glazbeni dvojac vodi mladu ”Grožnjanku” na lokalne festivale ”Grobnička skala” i ”Prvi glas Zagorja”.

 

Gabriela ne posustaje, već upornim radom u studiju poznatog riječkog glazbenika i snimatelja Roberta Grubišića ovih dana privodi kraju svoje ”Korake od zlata”.

 

Na XXVII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli Gabriela Antonac će se po prvi puta predstaviti skladbom ”Koraci od zlata” za koju glazbu i aranžman potpisuje Robert Grubišić a tekst Alen Orlić. /F.O./

PREDSTAVLJANJE GABRIELA ANTONAC

”Zač nan se j srića skrila” – https://youtu.be/VjYSj3A9MLU  – Izvedba u živo

 

Detaljnije  PROŠLOGODIŠNJI DOBITNIK GRAND PRIX-A TOMISLAV ŠKARA NA XXVI. MARKO POLO FESTU KORČULA 2021.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE