Početna stranica » IVICA ŠEPERIĆ NA XXVII. MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2022.

IVICA ŠEPERIĆ NA XXVII. MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Ivica Šeperić je izvrstan pjevač i glazbenik svima znan kao alfa i omega pratećeg sastava Mladena Grdovića. Osebujan bariton čistog tenorskog sijaja Šeperić je slagao dugogodišnjim nastupima uživo i kao bubnjar,  što daje poseban značaj njegovom glazbenom autoritetu. 

 

Prije četiri godine iz produkcije diskografske kuće ”Croatia Records” izašao je njegov prvi album emotivnog karaktera ”Fališ mi brate”, koji se bogatim i dobro osmišljenim tekstovima ponajviše naslanja na Dalmaciju. Savršen spoj dalmatinskog zvuka i zabavnih melodijskih linija aranžmanski su izvrsno priredili Stjepan Stipica Kalogjera i Branko Glavan i samim tim stvorili malo glazbeno remek djelo koje je Ivicu Šeperića uz njegov tim suradnika poput Dragutina Smokrovića – Smokve diglo na sami vrh Hrvatske estradne scene.

 

Sve skladbe sa prvog albuma Šeperić je izveo na raznim festivalima gdje je osvojio mnogobrojne nagrade.  Za kladbu ”Ispod Marjana” na XXIII. Marko Polo Fest-u osvojio je I. Nagradu stručnog žirija i samim tim Šeperić zasigurno ide pravim putem i vertikalom do glazbenog cilja. Na XXIV. Marko Polo Fest-u skladbom ”Ćeri moja” osvaja II. Nagradu stručnog žirija a na XXVI. Marko Polo Fest-u za skladbu ”Sinjorina Ciao” osvojio je I. Nagradu publike. Ivica sudjeluje na raznim festivalima kao što su; Etnofest – Neum, MEF – Međimurski festival, Melodije Hrvatskog Juga – Opuzen,  Marko Polo fest – Korčula, Darfest  – Daruvar, MIK – Melodije Istre i Kvarnera te mnogih drugih.

Poseban događaj koji obilježava njegov uspon na Hrvatskoj sceni je duet sa Jasminom Stavrosom u skladbi ”Pravi Dalmatinac” koja obilježava podneblje za koje pjesmom žive. Ivica Šeperić polako ali sigurno niže singlove za svoj drugi nosač zvuka.

 

Na ovogodišnjem XXVII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli Ivica Šeperić će se predstaviti publici novom skladbom ”Zapamti sine Dalmacije ime” za koju potpisuje glazbu i tekst a aranžman Stipica Kalogjera. Njegov krajnji cilj je osvojiti publiku i žiri na ovogodišnjem festivalskom izdanju. /F.O./

 

PREDSTAVLJANJE IVICE ŠEPERIĆA:

 

”Ispod Marjana” – https://youtu.be/j9_jTsNgOT8  

”Fališ mi brate” – https://youtu.be/aNB-wYCzbSU  

”Dalmacijo ti uvik si uz nas” – https://youtu.be/vwJ35fs6BM8

”Svoju ljubav” – https://youtu.be/e_2OBT3Gmy4  

”Ćeri moja” – https://youtu.be/9gAE1f9gLu8

”Pravi Dalmatinac” – https://youtu.be/1nAy5pcI7cM

Album – ”Fališ mi brate” –  https://youtu.be/24oFAGY6gqk

”Sinjorina Ciao”https://youtu.be/oNj-Y_4U9Uc

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE