Početna stranica » MAJA MILJAVAC NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

MAJA MILJAVAC NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Maja Miljavac  je rođena 1982. godine u Puli. Po struci je magistar ekonomije. Trenutno radi u ”Kući istarskog maslinovog ulja u Puli”.

Pjevanjem se bavi od djetinjstva, a započela je svoj glazbeni put u školskom zboru.  Već sa 14 godina sudjeluje na festivalu tinejđera u Puli s pjesmom ”Kada sa 14 godina”  na tekst i glazbu Silvana Babića. Na festivalima u Puli i Pazinu osvojila je II. Nagradu publike i posebnu nagradu stručnog žirija. Sudjelovala je na raznim glazbenim natjecanjima a posebno pamti državno natjecanje ”Goli glas”.

U glazbenoj školi ”Ivana Mateića Ronjgova” u Puli je upisala solo pjevanje, a tečaj za klavijature u ”Okud Istra”. Bila je član zbora ”Cantus Populi” i istovremeno član mješovite vokalne skupine ”Nešpula” iz Pule. 2016. godine bila je vanjski suradnik u dvije kazališne predstave neverbalnog kazališta ”Dr. Inat-a” iz Pule. Dva njena najdraža koncerata na kojim je nastupala su ”Božićni koncerti” s puhačkim orkestrom u ”Istarskom narodnom kazalištu”, koja pamti i kao veliko glazbeno iskustvo.

Maja je izuzetno talentirana glazbenica koja piše tekstove i glazbu za svoje pjesme a do sada je izdala dvije pjesme: ”Nona” i ”Čuvaj, čuvaj”.  Nastupala je kao kantautorica na velikom humanitarnom koncertu povodom 5. rođendana ”Radia Medulin FM”.  Trenutno je član ”A mol show benda”.

Prošle godine je nastupala na ”MIK-u” u duetu sa kolegom Matejem Plavčekom sa pjesmom ”Na vrh Učke” a na ”DAR- Festu” je za izvođenje skladbe ”Dišemo kao jedno” osvojila ”Nagradu za najbolju interpretaciju”.

Maja je na prošlogodišnjem 28. Međunarodnom Marko Polo Festu u gradu Korčuli skladbom ”O čemu sanja žena ko ja” osvojila III. Nagradu publike.

Maja Miljavac će se na XXIX. Međunarodnom Marko Polo Fest-u, pisme i vina Korčula 2024. godine predstaviti skladbom ”Samo malo ljubavi”, za koju tekst i glazbu potpisuje Robert Pilepić  a aranžman Robert Grubišić .  /F.O./

Detaljnije  IGOR CUKROV NA XXV. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2019.

 

Predstavljanje Maja Miljavac:

”O čemu sanja žena ko ja”https://youtu.be/EIbmqUC_xec?si=pPFMXtW3A98cO83C

”Na vrh Učke”https://youtu.be/3dvhhxC2lIc?si=ruTnOCbCVLVZ39Rh

”Nona”https://youtu.be/RrM539lyuhc

”Čuvaj, čuvaj”https://youtu.be/uqbwdv-zDHs

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE