Početna stranica » Nenad Kumrić ”Charlie” na četvrtstoljetnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli.

Nenad Kumrić ”Charlie” na četvrtstoljetnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Poznati hrvatski pjevač Nenad Kumrić Charlie nedavno je u suradnji s klapom ”Kampanel” snimio skladbu Olivera Dragojevića ”Zbogom ostaj ljubavi” i nastupom u živo, u emisiji HRT-a ”Dobro jutro Hrvatska”, najavljuje niz noviteta u nastavku svoje bogate glazbene karijere.

”Charlie” je nastupao na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i mnogobrojne nagrade,  koje krase njegov vlastiti studio ”Tin” u kojem se uređaji ne gase gotovo 24 sata. Izvrstan je pjevač, glazbenik, producent i organizator mnogobrojnih tradicionalnih događanja u gradu Varaždinu poput:  ”Gospodarskog sajma u Varaždinu” , ”Dječjeg festival”, ”Vjenčanja u Varaždinu” i mnogih drugih.

Glazbenim nastupima po cijelom svijetu već godinama prenosi pjesme izvedene i na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli kao jedan od tradicionalnih pjevača, koji grad Marka Pola osjeća poput rodnog mu i baroknog grada Varaždina.  Na prošlogodišnjem Marko Polo Fest-u izveo je veselu skladbu ”Zabavljam se” s kojom je osvojio publiku i ”Nagradu Festivalskog Odbora”. Zanimljiv varaždinski glazbenik i kreativni stručnjak Nenad Kumrić ”Charlie” u 2020. godini na području glazbenog i show stvaralaštva priprema niz iznenađenja a posebno nas veseli njegov dolazak na četvrtstoljetni Marko Polo Fest u grad Korčulu. /F.O./

Predstavljanje Nenada Kumrića ”Charlija”:

”Kada čuješ moje mandoline” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Sve moje zore tebi sam dao” – https://youtu.be/T72VqCWTaH4

”Zabavljam se” – https://youtu.be/GIObeY2jgVo

”Hvala živote”  – https://youtu.be/nozddLSbKP0

”Opaka vrimena” – https://youtu.be/–SMKrBppuw

 

Detaljnije  OTVOREN XXI. MEĐUNARODNI MARKO POLO FESTIVAL PISME I VINA KORČULA 2016.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE