Početna stranica » NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” NA XXVIII. MARKO POLO FESTU KORČULA 2023.

NENAD KUMRIĆ ”CHARLIE” NA XXVIII. MARKO POLO FESTU KORČULA 2023.

Objavio Ivo
0 komentar

Nenad Kumrić ”Charlie” je izvrstan pjevač baritonskog glasa, glazbenik, producent i organizator mnogobrojnih tradicionalnih događanja u gradu Varaždinu poput:  ”Gospodarskog sajma u Varaždinu” , ”Dječjeg festival”, ”Vjenčanja u Varaždinu” i mnogih drugih. Glazbenim nastupima po cijelom svijetu već godinama prenosi pjesme izvedene i na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli, kao jedan od tradicionalnih pjevača koji grad Marka Pola osjeća poput rodnog mu i baroknog grada Varaždina. 

Nakon što je u suradnji s klapom ”Kampanel” snimio skladbu Olivera Dragojevića ”Zbogom ostaj ljubavi” s kojom najavljuje niz noviteta u nastavku svoje bogate glazbene karijere, poznati hrvatski pjevač Nenad Kumrić ”Charlie” priprema novi nosač zvuka.  Nastupao je na mnogobrojnim festivalima gdje je osvojio i mnogobrojne nagrade,  koje krase njegov vlastiti studio ”Tin”. Uskoro premijerno objavljuje i spot za pjesmu ”Feta od lipote” s kojom je prošle godine nastupao na Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli.

Nenad je osoba humanitarnog karaktera koja pored obiteljskih, glazbenih, producentskih i organizacijski poslova često putuje po svijetu i kao glazbenik misionar iz humanitarnih razloga, pomažući pri tom raznim udrugama u rodnom Varaždinu.

Na Marko Polo Fest-u 2020. godine izveo je skladbu ”Nisam čovjek od kamena” s kojom je osvojio III. Nagradu publike. Na 26. Festivalskom izdanju 2021. godine za skladbu ”Moja jedina Dalmacija” koju je izveo sa klapom ”Kampanel”, osvojio je 3. Nagradu žirija. Na prošlogodišnjem 27. Marko Polo Festu skladbom ”Feta od lipote” osvaja ”Nagradu za najbolju interpretaciju”. Na XXVIII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Korčula 2023., zanimljiv, popularan i kreativan varaždinski glazbenik izvesti će skladbu ”Moja jedina” za koju glazbu i aranžman potpisuje Tomi Valenko a tekst Mili Korpar /F.O./

 

Predstavljanje Nenada Kumrića ”Charlija”:

Detaljnije  ANJA ŠTEFANČIĆ NA XXVIII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-U KORČULA 2023.

”Kada čuješ moje mandoline” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Sve moje zore tebi sam dao” – https://youtu.be/A2GnKRokUtk

”Zabavljam se” – https://youtu.be/GIObeY2jgVo

”Hvala živote”  – https://youtu.be/nozddLSbKP0

”Opaka vrimena” – https://youtu.be/–SMKrBppuw

”Nisam čovjek od kamena – https://youtu.be/IER5UWwz9Qc

”Feta od lipote” – https://youtu.be/r0Ic8vnrtV0

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE