Home Festival PROLONGIRAN NATJEČAJ PJESME ZA MARKO POLO FEST KORČULA 2021., DO 1. LIPNJA 2021.

PROLONGIRAN NATJEČAJ PJESME ZA MARKO POLO FEST KORČULA 2021., DO 1. LIPNJA 2021.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Na elektronskoj sjednici održanoj 28. travnja, Festivalski odbor 26. Međunarodnog Marko Polo Fest-a pisme i vina – Korčula 2021., donio je odluku s kojom zbog Covida – 19 produžuje objavljeni ”Natječaj za pjesmu Marko Polo Fest-a – Korčula 2021., umjesto do 1. svibnja, do 1. lipnja. Obzirom da je virus Covid -19 zahvatio cijeli svijet nanjevši pri tom velike gubitke svjetskoj zajednici i populaciji. Naš cilj je održati kontinuitet i tradiciju pjesme i vina ali ne pod svaku cijenu, kako bi zaštitili sve ljude bez razlike.

 

Svim ljudima dobre volje, kompozitorima i pjevačima preporučujemo, da ne izlažu ni sebe ni svoje obitelji, prijatelje i dr. opasnostima i virusu koji hara svijetom. Oni koji imaju mogućnosti snimiti skladbu , nek to učine i pošalju skladbu na objavljeni ”Natječaj” putem e-maila info@marcopolofest.hr , ili putem društvenih mreža. Vrlo je važno u ovim trenucima pratiti i poštivati odluke Stožera i ravnateljstva civilne zaštite Republike Hrvatske i štititi sebe, jer samo na takav način štitimo i druge oko nas. Preporučamo svima, da prate naš portal www.marcopolofest.hr na kojem ćemo pravovremeno isticati sve informacije, obavijesti i odluke u skladu s mogućnostima i vremenom održavanja 26. Međunarodnog Marko Polo Fest-a – Korčula 2021. Ovim putem Vam svima skupa želimo dobro zdravlje i cijepite se. Zdravi bili! Festivalski Odbor.

Detaljnije  JURICA MATUTINOVIĆ MAT NA XXI. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2016.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE