Početna stranica » TIHOMIR KOŽINA PRIZNAJE

Tihomir Kožina zapravo pripada grupi vrlo talentiranih izvođača na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Energičnost, temperament i iskrenost ovog kantautora, skladatelja i tekstopisca koji pripada mlađoj generaciji glazbenika upravo prolazi ono vrijeme iskušenja i strpljivosti u glazbenoj sferi između onih aktualnih i afirmiranih glazbenika i onih koji to postaju.

Toliko vibre ima u njegovom vokalu da povremeno podsjeća na legendarnog Tošu Proeskog.

Tihomir je trenutno i glumac u aktualnom mjuziklu Footlose ali prije svega pjevač upečatljivog i posebno obojenog čistog i jakog vokala.

Nastupao je na mnogim festivalima: ”Dora – Hrvatska pjesma za Eurosong”, ”Oni dolaze” – na HRF-u, ”Zadar fest”, ”Sunčane skale” u Crnoj Gori na Krapinskom festivalu i dr., na kojima je osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja.

Trenutno privodi kraju i svoj novi album koji će izdati krajem ove godine a na kojem će predstaviti sve svoje najbolje skladbe.

Do sada je surađivao kako navodi sa mnogim glazbenicima i dragim kolegama poput: Denis Dumančić, Antonija Šola, Kristijan Rahimovski, Sonja Buljan, Fudo, Mario Kovač, Igor Ivanović i drugi.

I konačno Tihomir priznaje: Glazba mi je sve. A skladbom ”Priznajem” za koju poptpisuje glazbu, tekst i aranžman kantautorski će se predstaviti na XXIII. Marko Polo Fest-u 2018. u gradu Korčuli. /F.O./

PREDSTAVLJANJE TIHOMIR KOŽINA:

”Ludilo” – https://youtu.be/eqy2PPqQrIg

”Vruća noć” –  https://youtu.be/Xhp_4KWhl8M

”Za sve su krive tambure” – https://youtu.be/Fgmtn2MGdNc

Detaljnije  Krešimir Španja ''Pismom u dva tona'' vodi za prestižnu nagradu

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE