Početna stranica » IZVRSNA ZADRANKA TINA LENKIĆ NA MARKO POLO FEST-u KORČULA 2019.

IZVRSNA ZADRANKA TINA LENKIĆ NA MARKO POLO FEST-u KORČULA 2019.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

”Ja sam dalmatinka”, prva je samostalna skladba koju je u suradnji s poznatim skladateljem i tekstopiscem Goranom Topolovcom iznjedrila u eter izvrsna zadranka Tina Lenkić. S završenom glazbenom školom za klavir, Tina postaje tražena solistica u raznim glazbenim grupama.  Pjeva od 14. godine a dio svoje glazbene karijere radi kao prateći vokal u grupi Jelene Rozge.  

Nakon niza godina ozbiljnog i zamornog glazbenog rada, takozvanog gažiranja već 2017. godine odlučila se za samostalnu glazbenu karijeru. Kako navodi: ”Nisu mi na umu neke posebne promocije niti težim nekoj velikoj karijeri, ali držim da je pjesma vrijedna slušanja, pa možda i dobra promocija.” Ni ne sumnjamo u njenu skromnost, ali Tina nije ni svijesna koliko je duboko uplovila u glazbenu luku. Sigurni smo nakon dvije objavljene skladbe, kako će Tina u skoro vrjeme biti jedna među traženim zabavnim pjevačicama našeg podneblja. Skladbom ”I miss you” – ”Nedostaješ mi” zamalo je ostvarila nastup na ”Dori” između 16. izabranih skladbi za koju je snimila i spot. Tina će svoj izvrsni vokal predstaviti na ovogodišnjem XXIV. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Korčula 2019. izvođenjem nove singl skladbe ”Dok me ljubiš” za koju glazbu i tekst potpisuje top kompozitor Goran Topolovac a aranžman izvrsni Ante Toni Lasan laureat prošlogodišnjeg Marko Polo Fest-a. /F.O./

 

Predstavljanje Tina Lenkić:

”Ja sam Dalmatinka” – https://youtu.be/ybu8_U4z1iE

”I Miss You” – https://youtu.be/mxo1Q9wCr80

Detaljnije  ANTE TONI JANKOVIĆ EX DIVLJE JAGODE I ELI ŽUVELA NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE