Početna stranica » ULAZNICE ZA 29. MARKO POLO FEST MOŽETE KUPITI U CAFFE BARU ”AMIGO” U POSTRANI I NA ULAZU

ULAZNICE ZA 29. MARKO POLO FEST MOŽETE KUPITI U CAFFE BARU ”AMIGO” U POSTRANI I NA ULAZU

ULAZNICE ZA 29. MARKO POLO FEST MOŽETE KUPITI U CAFFE BARU ''AMIGO'' U POSTRANI I NA ULAZU

Objavio Ivo
0 komentar

Organizacijski odbor XXIX. Međunarodnog Marko Polo Festivala Pisme i vina Korčula – ”Postranska Pijaca” 2024., donio je odluku o donaciji ulaznica Kulturno Prosvjetnom Društvu ”Bratska Sloga” iz korčulanskog naselja Žrnovo – Postrana.

Nakon uređene i obučene u novo kameno ruho, ljetnoj pozornici ”Postranska Pijaca” nedostaje veći broj adekvatnih i prigodnih stolica. Dugi niz godina se KPD ”Bratska Sloga” zalaže za kupnju novih stolica ovom prigodom želimo ukazati na problem kojeg zajedno u budućnosti možemo riješavati na sličan način.

Za vrijeme ”Covida”, kada smo morali seliti Marko Polo Fest iz korčulanske ”Plokate” u gradsko naselje Račišće i na ”Postransku Pijacu” mnogi izvođači, gosti i uzvanici festivala su na istoj ostali bez daha. Zbog toga joj se opet vraćamo ali ovaj put iz zahvalnosti, jer se iznad svetišta ”Gospe Lurdske” i ispred crkve sv. Roka koje zapravo krase i štite mještane Žrnovo – Postrane niti jedan izvođač nije zarazio u to vrijeme virusom covida.

Ulaznice po cijeni od 5,00 eura za Marko Polo Fest možete kupiti u postranskom caffe baru ”Amigo” 5 dana prije početka festivala i na samom ulazu za vrijeme festivalskih večeri 20. i 21. srpnja s početkom u 21:00 sat.

Radujemo se Vašem dolasku na 29. međunarodno festivalsko izdanje.

Dobro nam došli!

 

 

Detaljnije  NILA MILIČIĆ VUKOSAVIĆ I DENIS ŠABIĆ VODITELJI XXVI. MEĐUNARODNOG MARKO POLO FESTA KORČULA 2021.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE