Početna stranica » ZORAN CILENŠEK NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2022.

ZORAN CILENŠEK NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2022.

Objavio Bizz Plus
0 komentar

Zoran Cilenšek je glazbenik  iz Litije – Republike Slovenije koji se glazbom počeo baviti 1989. godine. Njegov glazbeni put započeo je još u osnovnoj školi. Već tada je imao takozvani ”garažni bend”. Kad je išao u peti razred, otac mu je kupio prvu gitaru. Tada su njegove misli bile usredotočene samo na glazbu i obožavateljice.

 

Zoran je pjevač ugodnog i izbalansiranog vokala koji je 1990. godine snimio debitantski album ”Slovenec sem” u suradnji s Božidarom Wolfand-Wolfom (grupa Rendezvous). Album je kao iznimno uspješan, prodan u 25.000 primjeraka i osvojio je srebrno izdanje. Nakon nekoliko godina pauze Zoran se vratio na glazbenu scenu jer njegov pjevački glazbeni put i život počinje na glazbenim pozornicama.

 

Na ovogodišnjem XXVII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli predstaviti će se po prvi puta novom i simpatičnom skladbom ”Daleka obala” za koju glazbu potpisuju Josip Pokupec i Janez Hvale, tekst Janez Hvale a aranžman vrijedan i vrstan Josip Pokupec koji je ujedno i Zoranov producent. /F.O./

 

PREDSTAVLJANJE ZORAN CILENŠEK:

”Evo mene opet” – https://youtu.be/5zTiXAjfHGk

”U božjim rukama” https://youtu.be/4-U9D9udP7k

”Hej gasilci” – https://youtu.be/JBxggOlrUuY

Detaljnije  LEONARD PEROVIĆ NA XXVIII. MARKO POLO FESTU KORČULA 2023.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE