Početna stranica » ZORAN CILENŠEK ZOKY NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

ZORAN CILENŠEK ZOKY NA XXIX. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Zoran Cilenšek Zoky je glazbenik  iz Republike Slovenije koji se glazbom počeo baviti 1989. godine. Njegov glazbeni put započeo je još u osnovnoj školi. Već tada je imao takozvani ”garažni bend”. Kad je išao u peti razred, otac mu je kupio prvu gitaru. Tada su njegove misli bile usredotočene samo na glazbu i obožavateljice. 

Zoran je pjevač ugodnog i izbalansiranog vokala koji je 1990. godine snimio debitantski album ”Slovenec sem” u suradnji s Božidarom Wolfand-Wolfom (grupa Rendezvous).

Album je kao iznimno uspješan, prodan u 25.000 primjeraka i osvojio je srebrno izdanje. Nakon nekoliko godina pauze Zoran se vratio na glazbenu scenu jer njegov pjevački i glazbeni put i život počinje na glazbenim pozornicama. Nastupao je sa mnogim poznatim hrvatskim pjevačima: Tomislavom Ivčićem, Mišom Kovačom i dr.

Na XXVII. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli predstavio se je simpatičnom skladbom ”Daleka obala” koju je publika prepoznala i osjetila vrijednosti koje pruža Cilenšekov vokal.

Na XXIX. Međunarodnom Marko Polo Festivalu pisme i vina Zoran Cilenšek Zoky će se predstaviti publici zanimljivom i veselom skladbom ”Ja Slovenac volim Dalmatinku” za koju glazbu i aranžman potpisuje ujedno i njegov producent Josip Pokupec, a tekst Mario Samaržija. /F.O./

 

PREDSTAVLJANJE ZORAN CILENŠEK ZOKY:

”Daleka obala”https://youtu.be/eNZZHwWVi94?si=2NngSxUf-Kbvfggz

”Evo mene opet”https://youtu.be/5zTiXAjfHGk

”U božjim rukama” https://youtu.be/4-U9D9udP7k

”Hej gasilci”https://youtu.be/JBxggOlrUuY

Detaljnije  POPULARNI VOJVOĐANIN MARKO ŽIGMANOVIĆ NA MARKO POLO FESTIVALU

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE