Početna stranica » NIKA KOMADINA U SPOTU JEDINO LJUBAV POKREĆE NAS

NIKA KOMADINA U SPOTU JEDINO LJUBAV POKREĆE NAS

Objavio Ivo
0 komentar

Riječanka Nika Komadina (26) je na ovogodišnjem 28. Marko Polo Fest-u za skladbu ”Jedino ljubav pokreće nas” osvojila srca publike i I. Nagradu žirija. Za istoimenu ljubavnu baladu je ovih dana snimila spot koji asocira na serijal ”Geme of Thrones”. Nika Komadina je osim izuzetnog glazbenog talenta jednostavan perfekcionist u svemu.

Nika pjeva od djetinjstva, šest godina je studirala na Stomatološkom fakultetu u Austriji na kojem je diplomirala u ljeto prošle godine. Nakon toga upisuje master oralne kirurgije i implantologije, nedaleko od Beča, no ljubav prema pjevanju bila je jača od svega.

Ljubav pokreće svijet i bez nje nema života. Ako ne osjećaš ljubav prema sebi, ne možeš ju niti dijeliti s drugima. To ne vrijedi samo za partnere nego za sve. Kad bi svi imali malo više ljubavi u sebi i za druge, svijet bi bio puno ljepše mjesto – otkriva glazbenica pozadinu pjesme. Oduvijek su joj, ističe, govorili da je poput princeze i tako je dobila inspiraciju za snimanje spota.

Detaljnije  DUBROVKINJA ANITA NIKIĆ ''SRETNOM DJECOM'' NA 29. MARKO POLO FEST-u KORČULA 2024.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE