Početna stranica » ŠEGEDIN JE U POLUFINALU ”SUPERSTARA” RTL-a PUSTIO SUZE ZA KUMA VINKA COCU

ŠEGEDIN JE U POLUFINALU ”SUPERSTARA” RTL-a PUSTIO SUZE ZA KUMA VINKA COCU

Objavio Ivo
0 komentar

U dramatičnoj, lepršavoj ali neizvjesnoj polufinalnoj emisiji ”Superstar” show-a RTL televizije,

Doznali smo večeras tko ide dalje.

Prvi je nastupio Dino Miklaužić s hitom “Ti si mi u krvi” Zdravka Čolića koji je pjevao i u RTL-ovim “Zvjezdicama” u finalu i odnio pobjedu. Dino je ujedno i prvi izabrani kandidat za finale ”Superstara”. Nakon izvedbe Dina slijedio je komentar alfa i omege Superstara žirija Tonča Huljića: “Hoćete da ja kao najmlađi počnem? Zašto sam namjerno upotrijebio riječ najmlađi? Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom. Rekao sam da zvučiš kao dječak. Moja greška. Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini. Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala”, rekao je Tonči Huljić. 

Toni Peruško otpjevao je “Sanjao sam noćas da te nemam” od grupe ”Bijelo dugme”, a u najavio je otkrio da će pjesmu posvetiti prijatelju kojemu su se zaredale tragedije. Uvijek optimističan, simpatičan i nasmijan Filip Miletić komentirao je Tonija: “Imaš stas, imaš glasa. Pjesma je ekstremno teška. To je ogroman zalogaj. Gledatelji neka imaju negdje u glavi da je to ekstremno teška pjesma. Ti si pjevačina. Ti si ozbiljan pjevač. Kako god se završi show, ti si pobijedio”, dodao je Filip. 

Petar Šegedin je otpjevao pjesmu “Da je meni s tobon kroz pasike” legendarnog Vinka Coce i treći je finalis ”Superstara”. Žiri ‘Superstara’ Petra Šegedina zasuo je svim mogućim komplimentima. “Ovaj show ne bi bio tako poseban da tebe nemamo u njemu. Imaš tu toplinu i imaš dušu. Znaš ono što radiš”, rekao je Filip. “Kao da si iznad samog sebe. Toliko mi je to bilo lijepo, toliko to nosiš ponosno. Još ovo što nosiš na sebi. To je ta toplina. Hvala ti što si nam to tako prekrasno donio”, rekla je uvijek draga i osjećajna Nika Turković – članica žirija. Voditeljica show-a Antonija Blaće je rekla da ju je Petar stvarno podsjetio na Vinka Cocu, a on nije mogao zadržati suze. Otkrio je da je on bio njegov kum. Na kraju nastupa odao mu je i počast, a otkrio je i kako nosi njegovo odijelo. 

 

Hana Ivković je nastupala posljednja  s pjesmom “Look What I Found” od Lady Gage i pročitana je kao četvrti finalist ”Superstara”. “Ja moram reći da mi se jako svidjelo ovo večeras i dobro je da si malo izašla, uostalom imaš tamo plakat “Od Nirvane do Silvane”, ti stvarno možeš sve pjevati. Bit će teško kad izgubimo jednog od vas, a to sigurno nećeš biti ti”, komentirala je glazbena umjetnica Severina članica žirija. 

/F.O. – RTL televizija – Superstar/

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE