Početna stranica » TRIJUMF MJEŠOVITE KLAPA ”SFIDA” VEČERAS NA MLADOM OMIŠU 2023.

TRIJUMF MJEŠOVITE KLAPA ”SFIDA” VEČERAS NA MLADOM OMIŠU 2023.

Objavio Ivo
1 komentar

Mješovita klapa ”Sfida” klapa je Srednje škole Petra Šegedina u Korčuli. Osnovana je 2020. godine. Od osnutka je zbog pandemije covida promjenila veći broj članova a pandemija je ujedno onemogućila održavanje festivala mladih klapa u Omišu. Nakon prestanka pandemije ”Smotra dječjih klapa Omiš 2022.” je održan, a mješovita klapa ”Sfida” je tijumfirala i pobjedila. Osvojili su ”I. Zlatni Omiški Grdelin”.

 

Voditeljica mješovite klape ”Sfida” profesorica Josipa Favro Kurtović alfa i omega ove mlade korčulanske klape, za razliku od protekle godine ”Sfidu” je ojačala sa još 2 vokala. Nove pripreme, nove aktivnosti i redovne prove, naravno bez covida za ”Mladi Omiš 2023.” su tekle požrtvovno i uz odricanja. Pedagoški i majčinski pristup Josipe prema klapi ”Sfida” je rezultirao i ovogodišnjim trijumfom klape. Mješovita klapa ”Sfida” je večeras u Omišu potvrdila svoje kvalitete i drugu godinu za redom je pobjednica mladih klapa Omiš 2023., osvojivši po drugi puta ”I. Nagradu Zlatnog Omiškog Grdelina”.  Osim na smotri mladih klapa, klapa ”Sfida” nastupiti će i na Večeri novih skladbi 57. Festivala dalmatinskih klapa Omiš 2023. Ovim putem upućujemo čestitke mješovitoj klapi ”Sfida” ali i kritike TV kućama koje prenose sve i svašta a ovo događanje mladih klapa u Omišu zaobilaze. /F.O./

Detaljnije  ŽENSKA KLAPA ''KANDELORA'' NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU KORČULA 2017.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE