Početna stranica » GOSPAR MARKO I MARIO ČUŽIĆ NA XXII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2017.

Odlična kombinacija dvaju velikih glazbenika i umjetnika, koje uz tekstopisca Krešimira Martina Butkovića zovu ”Blizanci”. Gospar Marko kao veliki glazbeni profesionalac u Austriji, gradu Beču dugo godina ima glazbeni studijo ”DK Vienna Produktion” koji je iznjedrio mnoge glazbene hitove. Na glazbenoj sceni je prisutan od 1976. godine kao član grupe ”Dubrovački Kavaljeri” kada u gradu Dubrovniku i započinje njegova glazbena karijera. Izvrstan je kompozitor, aranžer, producent, glazbenik i pjevač.

Mario Čužić je po zanimanju novinar i fotoreporter koji za sebe govori, da je Širokobriježanin po rođenju, Imoćanin po odgoju a po životu Zagrebčanin. Od djetinjstva je glazbenik koji pohađa Osnovnu glazbenu školu na Širokom brijegu, svira u Imotskoj limenoj glazbi a glazbenik je koji svira: klavijature, gitaru, fliger, bombardinu, trombon i pjeva u zagrebačkoj klapi ”Imota”.  Na ovogodišnjem XXII. Međunarodnom Marko Polo Festivalu izvesti će zanimljivu skladbu ”Dalmatinac vodu ne pije” za koju glazbu potpisuju Mario Čužić i Gospar Marko, tekst Krešimir Martin Butković a aranžman Marko Maljkovica. /F.O./

Prezentacija Gospar Marko: https://youtu.be/DbyJB4tjv4w

Detaljnije  DUBROVNIK U UMJETNIČKOM RUHU ANE MATUŠIĆ - MISS MARKO POLO FESTA

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE