Početna stranica » IVICA ŠEPERIĆ NA XXIX. MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2024.

IVICA ŠEPERIĆ NA XXIX. MARKO POLO FEST-u – KORČULA 2024.

Objavio Ivo
0 komentar

Ivica Šeperić je izvrstan pjevač i glazbenik svima znan kao nekadašnji frontmen pratećeg sastava Mladena Grdovića. Osebujan bariton čistog tenorskog sijaja, Šeperić je slagao dugogodišnjim nastupima uživo i kao bubnjar,  što daje poseban značaj njegovom glazbenom autoritetu. 

Prije šest godina iz produkcije diskografske kuće ”Croatia Records” izašao je njegov prvi album emotivnog karaktera ”Fališ mi brate”, koji se bogatim i dobro osmišljenim tekstovima ponajviše naslanja na Dalmaciju. Savršen spoj dalmatinskog zvuka i zabavnih melodijskih linija aranžmanski su izvrsno priredili Stjepan Stipica Kalogjera i Branko Glavan i samim tim stvorili malo glazbeno remek djelo koje je Ivicu Šeperića uz njegov tim suradnika poput Dragutina Smokrovića – Smokve diglo na sami vrh Hrvatske estradne scene.

Sve skladbe sa prvog albuma Šeperić je izveo na raznim festivalima gdje je osvojio mnogobrojne nagrade.  Za skladbu ”Ispod Marjana” na 23. Marko Polo Fest-u osvojio je I. Nagradu stručnog žirija i samim tim Šeperić zasigurno ide pravim putem i vertikalom do glazbenog cilja. Na 24. Marko Polo Fest-u skladbom ”Ćeri moja” osvaja II. Nagradu stručnog žirija a na 26. Marko Polo Fest-u za skladbu ”Sinjorina Ciao” osvojio je I. Nagradu publike. Na 27. skladbom ”Zapamti sine Dalmacije ime” u izvedbi sa svojim sinom i kćerkom osvaja II. Nagradu žirija. Na prošlogodišnjem 28. Marko Polo Festivalu za skladbu ”Majko hvala” osvaja Nagradu Umjetničkog direktora festivala. Ivica sudjeluje na raznim festivalima kao što su; Etnofest – Neum, MEF – Međimurski festival, Melodije Hrvatskog Juga – Opuzen,  Marko Polo fest – Korčula, Darfest  – Daruvar, MIK – Melodije Istre i Kvarnera te mnogih drugih.

Poseban događaj koji obilježava njegov uspon na Hrvatskoj sceni je duet sa pok. Jasminom Stavrosom u skladbi ”Pravi Dalmatinac” koja obilježava podneblje za koje pjesmom žive. Ivica Šeperić je polako ali sigurno slagao singlove za svoj drugi nosač zvuka ”Srce zaljubljeno” koji je prošle godine izdan od strane nakladničke kuće ”Croatia records”. Deset novih skladbi i deset novih bisera Ivice Šeperića možete kupiti ili dobaviti u svim dućanima ”Croatia Recordsa”.

Detaljnije  OTVOREN NATJEČAJ ZA XXII. MEĐUNARODNI MARKO POLO FEST, FESTIVAL PISME I VINA KORČULA 2017.

Na ovogodišnjem XXIX. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u gradu Korčuli Ivica Šeperić će se predstaviti publici novom skladbom ”Ne zamiram nikom” za koju potpisuje glazbu i tekst a aranžman Stipica Kalogjera. /F.O./

PREDSTAVLJANJE IVICE ŠEPERIĆA:

 Novi album – https://youtu.be/1mdDGpDxb5s?si=oACPdMS7kvkzb_H9

”Ispod Marjana” – https://youtu.be/j9_jTsNgOT8  

”Fališ mi brate” – https://youtu.be/aNB-wYCzbSU  

”Dalmacijo ti uvik si uz nas” – https://youtu.be/vwJ35fs6BM8

”Svoju ljubav” – https://youtu.be/e_2OBT3Gmy4  

”Ćeri moja” – https://youtu.be/9gAE1f9gLu8

”Pravi Dalmatinac” – https://youtu.be/1nAy5pcI7cM

Album – ”Fališ mi brate” –  https://youtu.be/24oFAGY6gqk

”Sinjorina Ciao” – https://youtu.be/oNj-Y_4U9Uc

”Zapamti sine Dalmacije ime” – https://youtu.be/mHW2JrXFmSg

 

”Majko hvala” – https://youtu.be/DQpdydMYf_Q?si=jb61SW62RQMqwjFu

 

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE