Početna stranica » Korčulanski Jazz Festival

U srijedu navečer (26.7.2017) su se u korčulanskom Gradskom parku okupili ljubitelji instrumentalnog zvuka koji su uživali u nastupima vrhunskih jazz instrumentalista: Marin Jerkunica quartet kojeg čine Marin Jerkunica – gitara, Ivo Jerkunica – truba, Jadran Dučić Čičo – bubnjevi, Goran Slaviček Salko – bass, te gost festivala Matija Dedić.

Festival je otvorio gradonačelnik Andrija Fabris, zahvalio organizatorima Centar za kulturu Korčula, Caffe Bar Servantes i HTP Korčula, koji su uz Grad Korčulu prije pet godina prepoznali inicijativu Marina Jerkunice koji spada među najbolje jazz glazbenike,u nadi da će zaživjeti i postati brand grada, koji posljednjih godina obogaćuje kulturni život grada Korčule.Marin je većim dijelom i korčulanin,i gotovo svaku poznatiju manifestaciju sa svojom djevojkom,kantautoricom Vandom Ivelja iz Korčule poprati svojim nastupima.Glazbeni program je oduševio zainteresiranu publiku koja je uživala u jazzu,u kojemu su međusobno uigrani instrumentalisti pokazali pojedinačno i grupno vrhunsku svirku, omogućivši Korčulanima i gostima sjećanje do sljedećeg jazz susreta u tijeku mjeseca srpnja sljedeće godine.

Autor: Niko Perić

Detaljnije  DORA SMOLIĆ NA 25. MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2020.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE