Početna stranica » Nagradni natječaj za ugostitelje „Najbolja glazba za najbolji provod“ 16.11.2017.

Imate ugostiteljski objekt i glazba je jedan od razloga zašto vam se gosti uvijek rado vraćaju? HDS ZAMP u tijeku prosinca 2017. traži mjesto s najboljom glazbom za najbolji provod u zemlji. Pokrenuli smo nagradni natječaj „Najbolja glazba za najbolji provod“ za ugostitelje koji učinkovito koriste glazbu, pritom poštujući prava autora i glazbenika. S obzirom da je glazba moćan alat za unapređenje poslovanja, osobito ugostiteljskih objekata, želimo pronaći mjesto na kojemu se glazba tako i koristi i gdje ljudi vole dolaziti upravo i zbog glazbe. Natječaj se odvija u sklopu kampanje „Glazba radi za vas“.

Nastup Nene Belana, autora i izvođača brojnih svevremenskih hitova, glavna je nagrada ovog natječaja. Uz njegovu glazbu mnogi se zabavljaju, vesele, zaljubljuju, dobro provode. Luda večer uz glazbu i nastup Nene Belana može se dogoditi i u vašem ugostiteljskom objektu, koliki god on bio i gdje god se u zemlji nalazio. Neka glazba radi i za Vas!

Ukoliko želite u natječaju sudjelovati svakako prethodno pročitajte njegova pravila:

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

„Najbolja glazba za najbolji provod“

Članak 1.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Najbolja glazba za najbolji provod“ je Hrvatsko društvo skladatelja, Služba ZAMP, Heinzelova 62a, 10000 Zagreb, OIB: 56668956985, zastupano po glavnom direktoru Nenadu Marčecu (dalje Organizator).

Nagradni natječaj (dalje Natječaj) organizira se u cilju promidžbe vrijednosti glazbe u poslovanju i autorskih prava glazbenika koje HDS ZAMP ostvaruje.

Članak 2.

Natječaj se održava od 1. prosinca 2017. u 10 sati do 2. siječnja 2018. u 10 sati putem kanala društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter.

Članak 3.

Početak Natječaja „Najbolja glazba za najbolji provod“ je 1. prosinca 2017. godine u 10 sati.


Članak 4.

Ukupni fond nagrada čine:

Glavna nagrada:

  • 1 x nastup Nene Belana uz svu potrebnu tehničku podršku

Ostale nagrade:

  • 1 x glazbena večer (nastup DJa ili izvođača) uz tehničku podršku, ovisno o prostoru i tehničkim uvjetima objekta dobitnika nagrade
  • 1 x poklon paket od 10 originalnih nosača zvuka hrvatskih glazbenika po izboru dobitnika nagrade
  • 2 x 4 karte za koncert hrvatskog glazbenika ili grupe koji se održava u Hrvatskoj, a po izboru dobitnika nagrada
  • 3 x 2 karte za koncert hrvatskog glazbenika ili grupe koji se održava u Hrvatskoj, a po izboru dobitnika nagrada

Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

Organizator osigurava sve nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

 

Članak 5.

Pravo sudjelovanja imaju vlasnici svih ugostiteljskih objekata s područja Republike Hrvatske koji su registrirani kao jedan od idućih objekata:

Detaljnije  MJEŠOVITA KLAPA ''KOŠTIL'' NA XXVII. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FEST-u KORČULA 2022.

Beach bar

Bistro

Buffet

Caffe  bar

Disco klub

Gostionica

Kavana

Klet

Konoba

Krčma

Kušaonica

Noćni bar

Noćni klub

Pečenjarnica

Pivnica

Pizzeria

Restoran

Slastičarnica

Zalogajnica

Zdravljak

a prema Pravilniku o razvrstavanju i minimalnim uvjetima ugostiteljskih objekata iz skupina „restorani“, „barovi“, „catering objekti“ i „objekti jednostavnih usluga“ (NN, br. 82/07, 82/09, 75/12, 69/13 i 150/14) te koji:

– u svojem poslovanju koriste glazbu, prijavljeni su u bazi korisnika HDS ZAMPa i na dan otvaranja Natječaja nemaju nepodmirenih dospjelih dugovanja za autorsko i srodna prava glazbenika;

– su u trenutku uključivanja u Natječaj registrirani na društvenoj mreži Facebook i prate službenu Facebook stranicu Hrvatskog društva skladatelja (na web stranici https://www.facebook.com/hds.hr/) i / ili

– su u trenutku uključivanja u Natječaj registrirani na društvenoj mreži Instagram i prate profil Instagram@hds_zamp (na web stranici: https://www.instagram.com/hds_zamp/) i / ili

– su u trenutku uključivanja u Natječaj registrirani na društvenoj mreži Twitter i prate Twitter profil @HDSZAMP (na web stranici: https://twitter.com/HDSZAMP).

Zaposlenici Organizatora i članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u Natječaju.

 

Članak 6.

Da bi sudjelovali u Natječaju, korisnici bi trebali na svojem Facebook, Instagramu ili Twitter profilu javno objaviti vlastitu objavu s fotografijom svojeg ugostiteljskog objekta iz koje je uočljivo da gosti uživaju u glazbi i atmosferi koju ona stvara. Ispod fotografije potrebno je navesti ime objekta i grad u kojem se objekt nalazi s napomenom: „Najbolja glazba za najbolji provod“ uz #najglazba #glazbaradizavas #hdszamp.

Oznake #najglazba , #glazbaradizavas i #hdszamp službene su oznake ove kampanje i moraju biti sastavni dio javne objave svakog ugostiteljskog objekta kako bi se mogli pratiti rezultati objava. Bez njih objave ne mogu biti prepoznate i ne ulaze u Natječaj.

Sve fotografije (bez obzira na datum njihova nastanka) iz objava koje ulaze u Natječaj moraju biti originalni i stvarni prikaz ugostiteljskog objekta na kojeg se objava odnosi.

Sve objave koje ulaze u Natječaj moraju se postaviti unutar razdoblja njegova trajanja (dodavanje #najglazba#glazbaradizavas i #hdszamp na prethodne postove ne smatra se prihvatljivim).

 

Članak 7.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike tijekom trajanja Natječaja ukoliko:

– sudionik krši pravila Natječaja ili ostavlja netočne osnovne podatke i/ili

– sudionik koristi lažne profile za sudjelovanje u Natječaju i/ili

Detaljnije  LEJLA IMAMOVIĆ IZ AUSTRIJSKOG GRAZA NA MARKO POLO FEST-u KORČULA 2018.

– sudionik na bilo koji način pokušava na objavu i njezine rezultate utjecati koristeći softverske manipulacije (plaćene oznake sviđa mi se i sl.)

 

Članak 8.

Nagrade će osvojiti natjecatelji s objavama s najviše oznaka „sviđa mi se“ na bilo kojoj od navedenih društvenih mreža.

Pobjednici će na vrijeme, najkasnije u roku od pet radnih dana biti obaviješteni o preuzimanju odnosno realizaciji svojih nagrada.

Korisnici koji sudjeluju u ovom Natječaju nemaju pravo tražiti druge nagrade od onih navedenih u ovim Pravilima.

 

Članak 9.

Imena pobjednika objavit će se na svim službenim stranicama i profilima Hrvatskog društva skladatelja i njegove službe ZAMP u roku od pet (5) radnih dana nakon završetka Natječaja.

Realizacija odnosno uručenje nagrade uz potpis Ugovora o realizaciji odnosno primitku nagrade, raskinuti će sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku.

Dobitnici su suglasni da se njihova imena i imena njihovih ugostiteljskih objekata i njihove objave s kojima su osvojili nagrade koriste u svrhu promocije Natječaja i njegovih ciljeva te da se uručenje i realizacija nagrada fotografira, snima i koristi u promotivne svrhe Hrvatskog društva skladatelja.

 

Članak 10.

Sudjelovanjem u Natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje dobrovoljno daje, pohranjuju i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti od strane Organizatora.

Ulaskom u Natječaj, sudionici se izričito slažu da Organizator može koristiti dostavljene podatke u promotivne svrhe.

 

Članak 11.

Natječaj može biti ukinut samo u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran ili koje nije mogao spriječiti, ukloniti ili izbjeći. U tom slučaju Organizator nema daljnjih obaveza prema sudionicima.

Sudionici će o prekidu Natječaja biti obaviješteni putem društvenih mreža.

 

Članak 12.

Facebook, Instagram i Twitter nisu odgovorni za promociju Natječaja i nemaju nikakve veze s njim te u tom smislu ne snose nikakvu odgovornost prema sudionicima Natječaja.

Facebook, Instagram i Twitter ne održavaju, ne sponzoriraju i ne upravljaju Natječajem, niti je isti na bilo koji drugi način, izuzev činjenice da se odvija na njihovim platformama, povezan s njima.

Pobjednici Natječaja ostavljaju svoje podatke Organizatoru, a ne Facebooku, Instagramu i Twitteru.

 

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

 

Članak 14.

U slučaju spora između organizatora i sudionika ovog Natječaja nadležan je Trgovački sud u Zagrebu.

Povezane objave

Marco Polo Fest – portal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Marco Polo Fest. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

© Copyright 2022. | Design by WEB APLIKACIJE